Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM Εμμανουέλα χωρισμός: Το διαζύγιο, το post στο Instagram και ο πρώην σύζυγος
LIFESTYLE

GNTM Εμμανουέλα χωρισμός: Το διαζύγιο, το post στο Instagram και ο πρώην σύζυγος

GNTM Εμμανουέλα χωρισμός: Η όμορφη 22χρονη κοπέλα δεν τα πήγε καλά στη δοκιμασία αποχώρησης αλά Μαίρη Πόπινς και έτσι έφυγε από τον διαγωνισμό μόδας.

GNTM Εμμανουέλα χωρισμόςΣτις εννέα καλύτερες του GNTM 2 δεν κατάφερε να είναι η Εμμανουέλα Μάινα, αφού την Τρίτη το βράδυ άφησε πίσω το όνειρό της να γίνει το επόμενο τοπ μόντελ της Ελλάδας. Η όμορφη 22χρονη κοπέλα δεν τα πήγε καλά στη δοκιμασία αποχώρησης αλά Μαίρη Πόπινς και έτσι έφυγε από τον διαγωνισμό μόδας. Η ίδια, έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram. «Έφτασε η στιγμή να τελειώσει το δικό μου ταξίδι στο GNTM ..πολλές συγκινήσεις, δυνατά συναισθήματα αλλά όλα αυτά αφήνουν μια γλυκιά γεύση ! Το να παίρνεις τόση αγάπη είναι το καλύτερο βραβείο και σας ευχαριστώ όλους.

Τελειώνοντας να ευχαριστήσω όλο το επιτελείο του GNTM που μου άνοιξε τον δρόμο της μόδας, όμως ήρθε η ώρα να τον διασχίσω μόνη μου! Stay tuned..», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε. Όπως ήταν αναμενόμενο τα likes «έπεσαν βροχή», καθώς ήταν μία από τις πιο αγαπητές παίκτριες του διαγωνισμού και μία από τις πιο απρόσμενες αποχωρήσεις.

GNTM Εμμανουέλα χωρισμός:  Δείτε την ανάρτηση της παίκτριας

GNTM Εμμανουέλα χωρισμός: Ο λόγος που χώρισαν αμέσως μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι

Η 22χρονη πριν μπει στο σπίτι του Greece’s Next Top Model είχε δηλώσει ότι είναι παντρεμένη επί δύο χρόνια και ο σύζυγός της, Χρήστος, ο οποίος εργάζεται σε νυχτερινά μαγαζιά στη Θεσσαλονίκη, ήταν πολύ συγκαταβατικός και υποστηρικτικός όσον αφορά στη συμμετοχή της στον διαγωνισμό. Η ίδια είχε πει, μάλιστα ότι εκείνος την είχε παρακινήσει να δηλώσει συμμετοχή. Ο γάμος τους όμως, όπως αποκάλυψε η Ελένη Τσολάκη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα δεν κράτησε, καθώς η Εμμανουέλα του ζήτησε διαζύγιο αμέσως μετά την αποχώρησή της από τον διαγωνισμό.

«Χώρισαν γιατί βγαίνοντας από το παιχνίδι η Εμμανουέλα θεώρησε πως δε θέλει να συνεχίσει με τον ίδιο άνθρωπο» ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια. Κι ενώ πριν μπει στο GNTM και κατά τη διάρκεια της παραμονής της εκεί, η Εμμανουέλα είχε μερικές φωτογραφίες με τον Χρήστο στο προφίλ της στο Instagram, πλέον τις έχει σβήσει. Κι εκείνος το ίδιο…

GNTM Εμμανουέλα χωρισμός: Δείτε απόσπασμα από την εκπομπή

GNTM Εμμανουέλα χωρισμός: H ανάρτηση του πρώην, πλέον, συζύγου της

Η Εμμανουέλα Μάινα έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM και κέρδισε αμέσως τις εντυπώσεις εξαιτίας της εντυπωσιακής της ομορφιάς. Η ίδια μετά την αποχώρησή της από το reality μόδας έχει επιστρέψει στις καθημερινές της συνήθειες και περνάει δημιουργικό χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους της. Ο πρώην σύζυγος της λέγεται Χρήστος και κάνει δημόσιες σχέσεις σε γνωστά μαγαζιά της Θεσσαλονίκης. Οι δυο τους ήταν παντρεμένοι όταν μπήκε στο GNTM, μάλιστα λέγεται πως ήταν εκείνος που την ώθησε να πάρει την απόφαση. Μάλιστα, ο Χρήστος μετά την γνωστοποίηση της είδησης του χωρισμού του από την Εμμανουέλα, ανέβασε στο προφίλ του μια φωτογραφία, στην οποία τον βλέπουμε να ποζάρει στο… εκτελεστικό απόσπασμα.

GNTM Εμμανουέλα χωρισμός: Η ανάρτηση για την αγαπημένη της φίλη

Η Εμμανουέλα έχει σπουδάσει μακιγιάζ και στον ελεύθερο χρόνο της αγαπάει τις βόλτες στην παραλία της συμπρωτεύουσας, αλλά και να παίζει βόλεϊ. Παράλληλα το motto της παίκτριας που την βοηθάει να προχωράει στην ζωή και φυσικά να πετυχαίνει τους στόχους της είναι ‘Θέλω να φτάνω τους στόχους μου και να μην τους αφήνω στη μέση’. Την τρίτη το βράδυ, όταν η Εμμανουέλα αποχώρησε από το ριάλιτι μόδας, πέρα από την είδηση του χωρισμού της, είδαμε και την ανάρτηση που έκανε η ίδια η παίκτρια για την αγαπημένη της φίλη, Άννα Μαρία. Αυτή τη φορά, ανήρτησε μια φωτογραφία με την Άννα Μαρία, με την οποία έκαναν πολύ παρέα μέσα στο παιχνίδι και όπως είδαμε και στα επεισόδια είχαν δεθεί αρκετά. «Σε περιμένω», έγραψε σαν σχόλιο η Εμμανουέλα Μάινα.

GNTM Εμμανουέλα χωρισμός: Δείτε το βίντεο από την αποχώρηση της Μάινα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις