Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM 2 τελικός 2019: Spoiler – Οι φιναλίστ στο κέντρο της Αθήνας
LIFESTYLE

GNTM 2 τελικός 2019: Spoiler – Οι φιναλίστ στο κέντρο της Αθήνας

GNTM 2 τελικός 2019: Τα γυρίσματα για τον τελικό του GNTM ξεκίνησαν το πρωί της Παρασκευής και η πρώτη δοκιμασία λαμβάνει χώρα σε γνωστό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας.

GNTM 2 τελικός 2019: Ο τελικός του GNTM πλησιάζει και οι τρεις φιναλίστ του ριάλιτι βρέθηκαν σε γνωστό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας και φωτογραφήθηκαν από τον Δημήτρη Σκουλό. Η εκπομπή Πρωινό έδειξε πλάνα από τη συνάντηση των φιναλίστ με τους κριτές του GNTM. Τα κορίτσια του τελικού κατέφθασαν σε μαύρο βανάκι και στα πλάνα διακρίνεται η Ζενεβιέβ και ο Άγγελος Μπράτης, ενώ το βανάκι με τις φιναλίστ ήταν σταθμευμένο σε πλαϊνή είσοδο, έτσι ώστε να μην γίνουν αντιληπτές.

Αυτό που έγινε σήμερα είναι ένα κομμάτι του τελικού και αύριο υπάρχει ακόμα ένα γύρισμα. Όπως αποκάλυψε ο Άρης Καβατζίκης στη δοκιμασία ο Δημήτρης Σκουλός έκανε από 3 λήψεις στην κάθε φιναλίστ. Οι τρεις που κρύβονταν μέσα στο βαν είναι η Κάτια Ταραμπάνκο, η Κέισι Μίζιου και η Άννα Μαρία Ηλιάδου. Στο μεταξύ, στην εκπομπή «Το Πρωινό» της Φαίης Σκορδά αποκάλυψαν ότι η παίκτρια που αποχώρησε στο Μιλάνο, όπου διεξήχθη ο ημιτελικός ήταν η Μαρία Μιχαλοπούλου.

GNTM 2 Spoiler: Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας 25/11

Ένα από τα αμφισβητεί πιο σέξι επεισόδια θα παρακολουθήσουμε στις 25/11, καθώς τα κορίτσια, θα κληθούν να βάλουν αθλητικά ρούχα και παπούτσια και να δείξουν στην τηλεόραση τους κοιλιακούς τους! Όσο ο καιρός περνάει, ολοένα και βρισκόμαστε πιο κοντά στον μεγάλο τελικό. Οι ώρες μετρούν αντίστροφα και ο GNTM τελικός πλησιάζει. Θα τις δούμε λοιπόν να κυλιούνται στο χώμα και να σκαρφαλώνουν σε τοίχους αίνων δεν θα λείψουν και άλλες δοκιμασίες. Όπως είναι φυσικό σε όλη αυτή τη διαδικασία θα πρέπει να φωτογραφηθούν και θα έχουμε μία ακόμη αποχώρηση η οποία θα κρίνει τον δρόμο προς την τελική πεντάδα. Έκπληκτοι, θα δούμε στο επεισόδιο κάποια κορίτσια να επιστρέφουν μέσα στο σπίτι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις