Την πέρασε από μηχανή κιμά: Άνδρας στην Τουρκία σκότωσε την γυναίκα του

ΚΟΣΜΟΣ

Την πέρασε από μηχανή κιμά: Άνδρας στην Τουρκία σκότωσε την γυναίκα του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: intern1

Την πέρασε από μηχανή κιμά: Από μηχανή κιμά πέρασε τη σύζυγό του, αφού την σκότωσε.

22.11.2019 | 14:49

Την πέρασε από μηχανή κιμά: Πάγωσε η αίθουσα Δικαστηρίου στην Τουρκία όταν ο ύποπτος Μουσταφά Ερτούρκογλου, εξήγησε με κάθε λεπτομέρεια και απόλυτη ψυχραιμία πώς σκότωσε τη σύζυγό του και την πέρασε από μηχανή του κιμά. Η δίκη για τη δολοφονία πέρσι στις 28 Νοεμβρίου της Τζεμιλέ Ερτούρκογλου, η οποία βρισκόταν σε διάσταση με τον σύζυγό της, ξεκίνησε στη Μερσίνα σήμερα, σύμφωνα με το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων και το sigmalive.com.

Πάγωσε το δικαστήριο όταν ο ύποπτος δήλωσε πως μετά που σκότωσε την γυναίκα του την τεμάχισε και την πέρασε από μηχανή κιμά. Με απόλυτη ψυχραιμία ανέφερε στο δικαστήριο όλες τις λεπτομέρειες, υποστηρίζοντας ότι η σύζυγός του τον απάτησε, στη συνέχεια την κάλεσε στο σπίτι με την ευκαιρία της επετείου του γάμου τους για να της δώσει δώρο, της έκοψε τον λαιμό με μαχαίρι, την τεμάχισε και την έριξε σε μηχανή του κιμά.

Την πέρασε από μηχανή κιμά: Το μισό της πτώμα το πέταξε στα σκουπίδια 

Ένα μέρος του πτώματος το έριξε στα σκουπίδια και άλλο το έθαψε στο κοιμητήριο της πόλης, όπως είπε.

Ο δικαστής δήλωσε πως και εκείνος ενοχλήθηκε από αυτά που άκουσε, ενώ η αδελφή του θύματος είπε πως ζητά να επιβληθεί η πιο βαριά ποινή στον δράστη.

Φίλη της Τζεμιλέ κατέθεσε ότι η άτυχη γυναίκα ήθελε να χωρίσει επειδή ο σύζυγός της ασκούσε βία εναντίον της, αλλά και λόγω χρεών. Στη δίκη συμμετείχαν 40 γυναίκες δικηγόροι, εκπροσωπώντας δικηγορικά γραφεία που στηρίζουν τα δικαιώματα γυναικών.

Η σημερινή ακροαματική διαδικασία κράτησε τέσσερις ώρες και θα συνεχιστεί στις 4 Δεκεμβρίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ώρα για Χαλάρωση και Έμπνευση με τα Καλύτερα Καλοκαιρινά Βιβλία από το Online Βιβλιοπωλείο Πατάκη 22.11.2019 | 14:49
Γυναικεία Παπούτσια με Στυλ, Άνεση και Ποιότητα 22.11.2019 | 14:49
Σπουδές Ψυχολογίας με Προοπτική στο Dei College 22.11.2019 | 14:49
«Να καλέσουμε τον Ρότζερ Γουότερς των Pink Floyd, τον ΛΕΞ και τον Μιθριδάτη» στο φεστιβάλ της Νεολαίας, πρότεινε σύνεδρος του ΣΥΡΙΖΑ 22.11.2019 | 14:49
Μπισμπίκης: Κατεβαίνοντας σε πορείες “εξοφλώ” το γραμμάτιο της συνείδησής μου – Θα ήθελα να είμαι στην πορεία προς τη Γάζα 22.11.2019 | 14:49
Κασσελάκης για ΣΥΡΙΖΑ: “Αν γίνονταν σήμερα εκλογές, το Κίνημα Δημοκρατίας θα τον ξεπερνούσε” 22.11.2019 | 14:49
Ο Γιώργος Χρανιώτης στην αποστολή προς τη Γάζα –«Δεν μπορώ να κάτσω στα αυγά μου και να βλέπω τη γενοκτονία» 22.11.2019 | 14:49
Η περιγραφή του Νίκου Παππά στην ανθρωπιστική πορεία προς τη Γάζα: «Όταν αντισταθήκαμε, άρχισε το ξύλο – Δεν μας έφαγε τα σωθικά ο φόβος» 22.11.2019 | 14:49
Exit mobile version