Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Ρένα Πάντα κηδεία: Λίγοι φίλοι για το τελευταίο αντίο
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρένα Πάντα κηδεία: Λίγοι φίλοι για το τελευταίο αντίο

Ρένα Πάντα κηδεία: Κηδεύτηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η γνωστή τραγουδίστρια Ρένα Πάντα.

Ρένα Πάντα κηδεία: Το μεσημέρι της Πέμπτης κηδεύτηκε στο Γ’ Νεκροταφείο Αθηνών η τραγουδίστρια Ρένα Πάντα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η κηδεία της τραγουδίστριας, η οποία έφυγε πριν από λίγες ημέρες από τη ζωή, έγινε χθες το μεσημέρι, παρουσία λίγων φίλων της. Ο Δάκης, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Κώστας Βενετσάνος, ο Σπύρος Θεοδόσης καθώς και ο Γιώργος Πολυχρονίδης ήταν οι μοναδικοί καλλιτέχνες που τη συνόδεψαν στην τελευταία της κατοικία. Βουρκωμένος ο Δάκης έκανε λόγο για ένα πλάσμα καλοπροαίρετο, που ποτέ στις συνεργασίες της δεν είχε προκαλέσει αντιπαλότητες.

«Ήταν σπουδαία κοπέλα. Πίστευα πως θα συνεργαστούμε ξανά και το λέω μέσα από την καρδιά μου αυτό», φέρεται να είπε στον Σπύρο Μπιμπίλα. Να θυμίσουμε πως η Ρένα Πάντα ήταν για πέντε ολόκληρες ημέρες στα αζήτητα του νεκροτομείου, καθώς δεν είχαν συγκεντρωθεί χρήματα για την κηδεία της. Η τραγουδίστρια βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της πριν από μία εβδομάδα, σε ηλικία 63 ετών.

Ρένα Πάντα κηδεία: Μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην Τατιάνα Στεφανίδου

Ρένα Πάντα κηδεία: «Η Ρένα δεν είχε κανέναν στον κόσμο»

Η Ρένα Πάντα έφυγε από τη ζωή την περασμένη Παρασκευή σε ηλικία 61 ετών. Όπως αναφέρει η Espresso, η Ρένα Πάντα που δεν είχε κανέναν συγγενή εν ζωή παρέμενε στα ψυγεία του νεκροτομείου. «Η Ρένα δεν είχε κανέναν στον κόσμο. Ήταν μόνη και έρημη. Για το λόγο αυτό, οι ένοικοι της πολυκατοικίας ειδοποίησαν την Αστυνομία και η σορός της μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο. Έκτοτε έχουμε ξεκινήσει έναν μαραθώνιο για να συγκεντρώσουμε χρήματα ώστε να πραγματοποιηθεί η κηδεία της αξιαγάπητης φίλης μας», δήλωσε ο ο πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας στην Espresso. «Εκείνο που έχω μάθει και με σοκάρει και δεν μπορώ να το ξεπεράσω είναι ότι για πέμπτη ημέρα η Ρένα βρίσκεται στο ψυγείο και περιμένουν να συγκεντρωθούν τα χρήματα για να γίνει η κηδεία της. Αν είναι δυνατόν!» είπε στην εφημερίδα ο Δάκης.

Ρένα Πάντα κηδεία: Μία από τις επιτυχίες της τραγουδίστριας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις