Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Λαμία πλημμύρα σε σχολείο: Nεροποντή μετέτρεψε προαύλιο σχολείου σε… πισίνα
ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία πλημμύρα σε σχολείο: Nεροποντή μετέτρεψε προαύλιο σχολείου σε… πισίνα

Λαμία πλημμύρα σε σχολείο: Πρωτόγνωρες εικόνες αντίκρισαν γονείς και μαθητές του 11ου Δημοτικού σχολείου στην Λαμία λόγω της κακοκαιρίας.

Λαμία πλημμύρα σε σχολείο: Η βραδινή νεροποντή δημιούργησε μια φυσική… πισίνα – απροσπέλαστη για μικρούς και μεγάλους- στην αυλή του 11ου Δημοτικού Σχολείου στην περιοχή της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας. Όπως θα δείτε χαρακτηριστικά από τις εικόνες που δίνει στη δημοσιότητα η τοπική ιστοσελίδα lamiareport.gr, το προαύλιο του σχολείου μετατράπηκε λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων σε φυσική «πισίνα».  Άμεσα στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία από νωρίς το πρωί προχώρησε σε απάντληση των υδάτων, ενώ συνεργία καθάρισαν τα φρεάτια στην γύρω περιοχή.

Αν και γενικά ο καιρός ήταν βροχερός την Πέμπτη, ειδικά τις μεταμεσονύχτιες ώρες, έπεσε πολύ νερό μέσα στην πόλη δημιουργώντας προβλήματα. Από τις 8 το πρωί Πυροσβέστες ενεργούν για την άντληση των νερών και συνεργεία για τον καθαρισμό των φρεατίων. Άναυδοι έμειναν γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί από το 11ο Δημοτικό Σχολείο καθώς η αυλή είχε πλημμυρίσει και ήταν απροσπέλαστη για μικρούς και μεγάλους. Δεν είναι ακόμα γνωστό για το αν οι μαθητές κατάφεραν να εισέλθουν στον χώρο του σχολείου και να πραγματοποιήσουν το καθημερινό του μάθημα. Η χθεσινή κακοκαιρία έπληξε ένα μεγάλο κομμάτι της χώρας με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλά προβλήματα τόσο στο οδικό όσο και στο ηλεκτρικό δίκτυο της χώρας.

Κεραυνός έπεσε σε σπίτι: Οι εικόνες προκαλούν τρόμο

Αντιμέτωπη με τον τρόμο ήρθε μια κάτοικος της Λήμνου, στο σπίτι της οποίας έπεσε κεραυνός. Το περιστατικό έλαβε χώρα σε μια οικία στη Μύρινα και συγκεκριμένα στην περιοχή του Νοσοκομείου. Τον κεραυνό «τράβηξε» η κεραία, με το ηλεκτρικό φορτίο να μεταφέρεται στον ενισχυτή και στη συνέχεια στις εσωτερικές καλωδιώσεις, με αποτέλεσμα το σπίτι να γεμίσει καπνό.

Επιπλέον, ο κεραυνός άνοιξε μεγάλη τρύπα στην οροφή του σπιτιού. Η ένοικος, που εκείνη την ώρα βρισκόταν σε άλλο δωμάτιο, θορυβήθηκε αλλά είναι καλά στην υγεία της. Στο σπίτι έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία με δυο οχήματα για να αντιμετωπίσει την εστία που δημιουργήθηκε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις