”Γυναίκα χωρίς όνομα” 21/11: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

”Γυναίκα χωρίς όνομα” 21/11: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: elenaliog.b

''Γυναίκα χωρίς όνομα'' 21/11: Η Μαρίνα και ο Μιχάλης μετακομίζουν στο νέο τους σπίτι, αλλά η συγκατοίκηση δεν είναι πολύ ευχάριστη.

21.11.2019 | 11:57

”Γυναίκα χωρίς όνομα” 21/11: Πέμπτη σήμερα και η σειρά ‘Γυναίκα χωρίς όνομα’ συνεχίζει και σήμερα με νέο επεισόδιο στις τηλεοπτικές μάς οθόνες. Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς θα δούμε πως ο Μιχάλης και η Μαρίνα παντρεύονται. Ο Κωστής κάνει σκηνή στο γάμο τους και αμέσως μετά συλλαμβάνεται από την αστυνομία μπροστά στα μάτια όλων. Η Μαρίνα και ο Μιχάλης μετακομίζουν στο νέο τους σπίτι, αλλά η συγκατοίκηση δεν είναι πολύ ευχάριστη. O Αντρέας βρίσκει τη Σοφία και την απειλεί για να μείνει μακριά από τους Μακρήδες. Η Έλλη, οργισμένη και πληγωμένη από την εξέλιξη των γεγονότων, πάει να αντιμετωπίσει τη Μαρίνα.

Πάνω στον καυγά τους, η Μαρίνα κάνει στην Έλλη μια αποκάλυψη, για την οποία θα μετανιώσει αμέσως μετά. Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς (20/11) είδαμε ότι η Κάτια παραμένει κλεισμένη στο ξενοδοχείο, ελπίζοντας πως πλησιάζει η ώρα να ξαναδεί την κόρη της. Την ίδια ώρα, ο Μιχάλης και η Ιωάννα επισκέπτονται το ξενοδοχείο για να δουν τη Βάσω, τη μητέρα της Ιωάννας που είναι εκεί καμαριέρα. Στην εταιρεία, η Έλλη έχει επωμισθεί πολλές ευθύνες για τα μέτρα της και δεν μπορεί να δει καθαρά τους αληθινούς σκοπούς του Χατζή. Αλλά κι η Μαρίνα αναρωτιέται για την περίεργη συμπεριφορά της Μάρθας κι αποφασίζει να το ψάξει και να πάει στο ξενοδοχείο που πηγαίνει η Μάρθα. Ο Δημήτρης επιτέλους ξυπνά από το κώμα και η Σοφία αγωνιά για το αν την έχει δει με τον Άρη. Τα αποτελέσματα του DNA για το φόνο της μητέρας της Κλειώς βγαίνουν και είναι αποκαλυπτικά.

”Γυναίκα χωρίς όνομα” 21/11: Το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου

Exit mobile version