Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Γιώργος Γεροντιδάκης: Ο «Μελέτης» από τις Άγριες Μέλισσες και τα μηνύματα μίσους
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Γιώργος Γεροντιδάκης: Ο «Μελέτης» από τις Άγριες Μέλισσες και τα μηνύματα μίσους

Γιώργος Γεροντιδάκης: Ο "Μελέτης" από την κορυφαία σειρά του ΑΝΤ1 μιλά για την προσωπική του ζωή, για τον ρόλο του, αλλά και για το τι έχουμε να περιμένουμε στα επόμενα επεισόδια.

Γιώργος ΓεροντιδάκηςΟ Γιώργος Γεροντιδάκης έδωσε συνέντευξη στο Πρωινό και μίλησε για τον ρόλο του ως Μελέτης στις «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1, πώς του έγινε η πρόταση να συμμετάσχει στο σίριαλ, καθώς και για το τι θα γίνει στη συνέχεια της σειράς. Επίσης μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, πότε πήρε τον πρώτο του ρόλο, καθώς και για τα μηνύματα που δέχτηκε μετά τον «φόνο» του Γιάννου. Για τον ρόλο και τη δημοσιότητα δήλωσε: “Όταν ήμουν σε μικρή ηλικία είχα πάρει μέρος στη “Βέρα στο δεξί”. Έχω ζήσει την αναγνωρισιμότητα, δεν είναι κάτι καινούργιο για μένα. το καινούργια μένα είναι αυτή η πολύ όμορφη διαδρομή που γίνεται στο χωριό Διαφάνι. Μου έκαναν ένα τηλεφώνημα στα τέλη Μαΐου και έκανα μια φορά οντισιόν. Η Μελίνα μου είπε “θέλεις να κάνεις πολύ τον κακό”. Δοκιμάστηκα κατευθείαν στον ρόλο του κακού”.

Όσον αφορά τους καλούς και κακούς χαρακτήρες της σειράς, είπε: “Δεν ξέρω κατά πόσο είναι αδικημένος ή όχι ο Μελέτης. Καλός, κακός δεν παίζει ρόλο, έχει να κάνει με τα κίνητρα. Εγώ το λέω πάντα αυτό, στη ζωή μας είμαστε και Μελέτηδες και Γιάννοι. Είμαστε τα δύο άκρα, οπότε εγώ έχω συναντήσει πολλούς Μελέτηδες. Στην αρχή με τον φόνο του Γιάννου δεχόμουν έντονα και άγρια μηνύματα από τον κόσμο, τώρα όχι τόσο. Περισσότερο με ρωτάνε για τον τρόπο προσέγγισης του ρόλου”.

Γιώργος Γεροντιδάκης: Όσα είπε για τον ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες»

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης μίλησε, επίσης, για τα συναισθήματα του “Μελέτη”, αλλά και τις εξελίξεις που θα έρθουν: Εγώ νομίζω ότι την αγαπάει βαθιά την Πηνελόπη. Γενικά πιστεύω ότι είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει βαθιά, είτε αυτός είναι ο Δούκας είτε είναι η Πηνελόπη. Ήδη στα επεισόδια που έχω πάρει στα χέρια μου, τα οποία δεν έχετε δει ακόμα, υπάρχει εξέλιξη στο άνοιγμα των συναισθημάτων του. Σαν Μελέτης πηγαίνω ανάλογα με αυτό που θέλει το αφεντικό μου, οπότε προφανώς δεν θα συμπαθήσω τις Σταμίρενες”.  Ο Γιώργος Γεροντιδάκης θέλησε να πει δυο λόγια και για τον Λεωνίδα Κακούρη: «Πιστεύω ότι χωρίς τον Λεωνίδα Κακούρη δεν θα είχε την ίδια απήχηση ο ρόλος και δεν θα γινόταν τόσο καλό δίδυμο κακών. Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ σε αυτό το κομμάτι. Του το έχω πει κιόλας, δεν το δέχεται, αλλά δεν πειράζει».

Γιώργος Γεροντιδάκης: Ολόκληρη η συνέντευξή του

Γιώργος Γεροντιδάκης: Η συμμετοχή του σε γνωστά σίριαλ

Η πρώτη του τηλεοπτική  δουλειά ήταν σε ηλικία 10 ετών στη σειρά Τα Φτερά Του Έρωτα. Όμως η πρώτη του δουλειά που έμεινε και ως όνομα και ως φιγούρα στη μνήμη μας ήταν στη Βέρα Στο Δεξί πριν 14 χρόνια. Εκεί ήταν που φάνηκε έντονα το κωμικό του ταλέντο. Είχε ταιριάξει απόλυτα με το σενάριο της Έλενας Ακρίτα και του Γιώργου Κυρίτση, ώστε αναδείχθηκε αυτή του η πλευρά. Από τότε ο Γιώργος Γεροντιδάκης εμφανίστηκε σε διάφορους τηλεοπτικούς ρόλους. Αλλά από τον προηγούμενο μέχρι τις Άγριες Μέλισσες υπήρξε μεγάλη χρονική απόσταση.Τη φετινή χρονιά ζει κι αυτός μια τεράστια επιτυχία. Οι Άγριες Μέλισσες του ΑΝΤ1 έδωσαν φωνή σε κάθε ηθοποιό, ακόμα κι αυτούς που είναι θεωρητικά οι δεύτεροι.

Μάλιστα, έχει μείνει τόσο στο τηλεοπτικό κοινό, ώστε τον σταματούν στο δρόμο για να το πουν ότι τον…μισούν. Ως Μελέτη πάντοτε. Το 2005, όταν έκανε πρεμιέρα η Βέρα Στο Δεξί στο Mega, ήταν ο Διονυσάκης, ο γιος του Παύλου Κοντογιαννίδη. Μάλιστα, ο Γεροντιδάκης είχε παραμείνει στο καστ της σειράς και την τρίτη σεζόν, παρά το ότι ο τηλεοπτικός του πατέρας δεν εμφανιζόταν καθόλου. Τότε ο ηθοποιός ήταν 16-17 ετών. Άλλες τηλεοπτικές σειρές που τον έχουμε δει είναι το LAPD, οι 7 Θανάσιμες Πεθερές και η Απόσταση Αναπνοής. Φέτος, εκτός από τις Άγριες Μέλισσες, τον βλέπουμε και στην παιδική παράσταση Ο Θαυμαστός Κόσμος Της Μαργαρίτας.

Γιώργος Γεροντιδάκης: Ο «Μελέτης» 14 χρόνια πριν

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις