Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τζένη Μπότση παιδί: Οι πρώτες φωτογραφίες στο Instagram μετά τη γέννηση της κόρης της
LIFESTYLE

Τζένη Μπότση παιδί: Οι πρώτες φωτογραφίες στο Instagram μετά τη γέννηση της κόρης της

Τζένη Μπότση παιδί: Η Τζένη Μπότση έγινε μανούλα. Σε «πελάγη» ευτυχίας «πλέουν» η ηθοποιός και ο σύντροφός της, Αλέξανδρος Μιχαλάς.

Τζένη Μπότση παιδί: Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Τζένη Μπότση και ο σύντροφός της Αλέξανδρος Μιχαλάς,  που πριν λίγες μέρες υποδέχθηκαν την όμορφη και υγιέστατη κορούλα τους. Η δημοφιλής ηθοποιός νωρίς το πρωί της Δευτέρας γέννησε με καισαρική μία υγιέστατη πανύψηλη κούκλα, με βάρος 3.280 κιλών. Η Τζένη Μπότση και ο σύζυγος της, που κατάφεραν μέχρι την τελευταία στιγμή να κρατήσουν μυστική την εγκυμοσύνη είναι πανευτυχείς που η οικογένεια τους μεγάλωσε με τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού.

Η χαρούμενη μανούλα ανέβασε στα Instagram Stories τις πρώτες φωτογραφίες μετά τη γέννηση της κορούλας της. H ηθοποιός, που κατάφερε να κρατήσει σχεδόν μυστική την εγκυμοσύνη της, το μεσημέρι της Πέμπτης πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο και έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στις κάμερές, μετά τη γέννηση της κόρης της.

Τζένη Μπότση παιδί: Εξιτήριο για την ηθοποιό και το μωράκι της 

«Είμαι ευγνώμων. Ήρθε ένα παιδάκι, θέλουμε να είναι ήρεμο και ταπεινό. Δε ξέρω σε ποιον μοιάζει. Θα ήθελα να μοιάσει στον μπαμπά του. Όταν την πήρα πρώτη φορά αγκαλιά αισθάνθηκα πολύ ωραία. Το κράτησα κρυφό γιατί είχα τους λόγους μου. Το δωμάτιο είναι έτοιμο ήδη. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον γιατρό μου. Μου στάθηκε και όχι μόνο αυτό. Με έβλεπε ειδικές ώρες στο ιατρείο του για να μη συναντήσω άλλον άνθρωπο. Πολύ συγκινητικό» είπε, μεταξύ άλλων, η Τζένη Μπότση.

Ήταν βόμβα για μένα όταν την πήρα πρώτη φορά αγκαλιά. Δεν το έχω συνηθίσει ακόμη» είπε ο Αλέξανδρος Μιχαλάς.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις