Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Νατάσα Θεοδωρίδου – μαλλιά: Αλλαγή στην κόμμωση μετά τον χωρισμό
LIFESTYLE

Νατάσα Θεοδωρίδου – μαλλιά: Αλλαγή στην κόμμωση μετά τον χωρισμό

Νατάσα Θεοδωρίδου - μαλλιά: Μια πολύ ωραία αλλαγή στην κόμμωσή της έκανε η δημοφιλής τραγουδίστρια, Νατάσα Θεοδωρίδου.

Νατάσα Θεοδωρίδου – μαλλιάΜπορεί να μη συνηθίζει γενικά τις αλλαγές, όμως η Νατάσα Θεοδωρίδου έκανε μια πολύ όμορφη αλλαγή στα μαλλιά της. Η τραγουδίστρια είπε «ναι» σε μία από τις μεγαλύτερες τάσεις του φθινοπώρου και έτσι έκοψε τα μαλλιά της αφέλειες.

Η ίδια, αν και δεν είναι λάτρης των αλλαγών, καθώς εδώ και χρόνια έχει το ίδιο στιλ στα μαλλιά της, αυτή τη φορά το τόλμησε καθώς ενθουσίασε τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram, αφού δεν σταμάτησαν να της αφήνουν κάτω από τη φωτογραφία της κολακευτικά σχόλια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Χαρτοπόλεμος στο @teatro.music.hall #hartopolemos @natasatheodoridoufanclub @petros_iakovidis #natasatheodoridou #natasara 🧿

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natasa Theodoridou Official (@natasatheodoridou) στις

Νατάσα Θεοδωρίδου – μαλλιά: Αλλαγή μετά τον χωρισμό

Η αλλαγή αυτή έρχεται μετά τον χωρισμό της με τον επιχειρηματία Τριαντάφυλλο Σερέτη. Το πρώην ζευγάρι μάλιστα σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life χώρισε ήπια και χωρίς εντάσεις. Και μπορεί και από τις δυο πλευρές να έγιναν προσπάθειες αναθέρμανσης, ωστόσο καμιά τους δεν καρποφόρησε! Η αγαπημένη τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας ήταν μαζί από το περασμένο Πάσχα, όπου είχαν κυκλοφορήσει και οι πρώτες τους κοινές φωτογραφίες. Οι δυο τους έζησαν έναν έρωτα μεγάλο και αυτός ήταν και ο λόγος που ο χωρισμός τους ήταν δύσκολος. Παρόλα αυτά, όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα έγινε κοινή συναινέσει!

Μετά τον χωρισμό, μάλιστα, η Νατάσα… το έχει ρίξει στα μπουζούκια! Πριν μερικές ημέρες διασκέδασε τόσο στο Fantasia μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό όσο και στο Hotel Ermou με τους Μιχάλη Χατζηγιάννη και Μελίνα Ασλανίδου! Η Νατάσα Θεοδωρίδου απολαμβάνει στο έπακρο την single ζωή της και ξέρει να περνάει καλά με τους αγαπημένους της φίλους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις