Μπούκαραν με αυτοκίνητο: Ληστεία σε σούπερ μάρκετ στον Διόνυσο

ΕΛΛΑΔΑ

Μπούκαραν με αυτοκίνητο: Ληστεία σε σούπερ μάρκετ στον Διόνυσο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: elenaliog.b

Μπούκαραν με αυτοκίνητο: Νέο περιστατικό σημειώθηκε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην περιοχή του Διονύσου με τους δράστες να εισβάλλουν σε σούπερ μάρκετ με ΙΧ.

21.11.2019 | 11:13

Μπούκαραν με αυτοκίνητο: Μια ακόμα εισβολή με ΙΧ σημειώθηκε αυτή τη φορά στον Διόνυσο, όπου άγνωστοι «χτύπησαν» σε σούπερ μάρκετ. Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 04:00 τα ξημερώματα. Οι δράστες προσέκρουσαν με το όχημα στην είσοδο του σούπερ μάρκετ και με γρήγορες ενέργειες κατάφεραν να αποσπάσουν μια ταμειακή μηχανή, αλλά και διάφορα προϊόντα. Εν συνεχεία, τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση με τις Αρχές να έχουν ξεκινήσει ήδη της έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Την ίδια ώρα, τα ξημερώματα άγνωστοι προκάλεσαν και εκρήξεις σε ΑΤΜ, αρχικά στην περιοχή των Πατησίων και μετέπειτα στη Νέα Σμύρνη. Η πρώτη απόπειρα έγινε στα Πατήσια, όπου στις 03:10 άγνωστοι πυροδότησαν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό, σε μηχάνημα που βρίσκεται μπροστά σε κατάστημα παιχνιδιών. Προκάλεσαν μόνο υλικές ζημιές ωστόσο στο μηχάνημα και αποχώρησαν. Η δεύτερη έγινε στις 03:25 στη Νέα Σμύρνη επί της οδού Πέτρας, όπου με παρόμοιο τρόπο, προχώρησαν σε ανατίναξη μηχανήματος αυτόματης ανάληψης.

Ληστεία σε σούπερ μάρκετ: Επιθέσεις στον Βύρωνα

Σε αυτή τη περίπτωση, το μηχάνημα καταστράφηκε ολοσχερώς, προκαλώντας ζημιές και σε ένα διπλανό κατάστημα εστίασης. Δεν έχει γίνει γνωστό προς το παρόν αν οι ληστές κατάφεραν να αρπάξουν τις κασετίνες με τα χρήματα από την συγκεκριμένη απόπειρα ληστείας. Επιπλέον, λίγους μήνες πριν, σημειώθηκαν επιθέσεις και στην περιοχή του Βύρωνα σε σούπερ μάρκετ. Συγκεκριμένα, άγνωστοι επιτέθηκαν ξημερώματα, σε σούπερ μάρκετ αλυσίδας, στον Βύρωνα Αττικής, η οποία είχε απασχολήσει τη δημοσιότητα, λόγω του μηνύματος προϊσταμένης τμήματος σε υπαλλήλους από τους οποίους ζητούσε να χαμογελούν ακόμη και αν αμείβονται με 300 ευρώ το μήνα, διότι όπως υπολόγισε η ίδια το 300 είναι 300% πάνω από το μηδέν. Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες περίπου στις 02:30, έσπασαν τη τζαμαρία του καταστήματος, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αγίας Σοφίας και Πριγκιποννήσων και πέταξαν μπογιές. Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Ληστεία σε σούπερ μάρκετ: Βίντεο από παλαιότερη ληστεία

Exit mobile version