Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μανώλης Γλέζος εντατική: Πώς είναι η υγεία του – Το ιατρικό ανακοινωθέν
ΕΛΛΑΔΑ

Μανώλης Γλέζος εντατική: Πώς είναι η υγεία του – Το ιατρικό ανακοινωθέν

Μανώλης Γλέζος εντατική: Ιατρικό ανακοινωθέν εκδόθηκε για τον Μανώλη Γλέζο, ο οποίος νοσηλεύεται στην καρδιολογική μονάδα του Νοσοκομείου ΝΙΜΤΣ.

Μανώλης Γλέζος εντατική: Σοβαρή αλλά σταθερή κρίνεται η κατάσταση της υγείας του Μανώλη Γλέζου, σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν. «Ο Μανώλης Γλέζος βρίσκεται σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση, και νοσηλεύεται στην Μονάδα Αυξημένης Θεραπείας του νοσοκομείου ΝΙΜΤΣ», αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν. Υπενθυμίζεται ότι ο Μανώλης Γλέζος εισήχθη πριν από τρεις ημέρες στο ΝΙΜΤΣ, αντιμετωπίζοντας αναπνευστικά και νευρολογικά προβλήματα, όμως σήμερα οι γιατροί έκριναν ότι λόγω της κατάστασης της υγείας του έπρεπε να μεταφερθεί στη μονάδα αυξημένης θεραπείας. Τον Μανώλη Γλέζο επισκέφτηκε στο ΝΙΜΤΣ ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος συνομίλησε τόσο μαζί του όσο και με τους θεράποντες ιατρούς του.

Τελευταία φωτογραφία του Μανώλη Γλέζου που κυκλοφόρησε, ήταν αυτή που είχε ποστάρει τον περασμένο Μάιο ο Ρώσος πρέσβης, όταν τον επισκέφθηκε στο σπίτι του.  Ο Μανώλης Γλέζος ήταν αρκετά διαφορετικός από εκείνον που έχουμε συνηθίσει, καθώς έχει αφήσει μακριά γένια. Στις 13 Μαΐου 2019 ο Πρέσβης της Ρωσίας στην Ελλάδα Αντρέι Μάσλοβ επισκέφτηκε τον θρυλικό Ήρωα της Ελληνικής Αντιφασιστικής Αντίστασης, τον κάτοχο του Διεθνούς Βραβείου Λένιν «Για την ενίσχυση της ειρήνης μεταξύ των λαών» (1963) Μανόλη Γλέζο.Ο Αντρέι Μάσλοβ συνεχάρη τον Μ.Γλέζο για την 74η επέτειο της Μεγάλης Νίκης και του επέδωσε το γραμματόσημο του 1959 των Ταχυδρομείων της ΕΣΣΔ με το πορτρέτο του και την επιγραφή «Ελευθερία στον Ήρωα του Ελληνικού Λαού Μανώλη Γλέζο!» Συζήτησαν τα επίκαιρα θέματα των ρωσοελληνικών σχέσεων.

Μανώλης Γλέζος εντατική: Βίντεο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις