Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Εφοριακοί – εκβιασμός: Για επιπολαιότητα έκανε λόγο ο συνήγορος της λογίστριας
ΕΛΛΑΔΑ

Εφοριακοί – εκβιασμός: Για επιπολαιότητα έκανε λόγο ο συνήγορος της λογίστριας

Εφοριακοί – εκβιασμός: Ελεύθεροι με όρους αφέθησαν οι δύο εφοριακοί και η λογίστρια που συνελήφθησαν για εκβιασμό του πρώην διεθνή της ΑΕΚ Σωτήρη Κωνσταντινίδη στις Σέρρες.

Εφοριακοί – εκβιασμός: Μετά από μία μαραθώνια απολογία, η οποία ξεπέρασε τις τέσσερις ώρες, αφέθηκαν υπό όρους ελεύθεροι οι δύο εφοριακοί και η λογίστρια που συνελήφθησαν για εκβιασμό του πρώην διεθνή της ΑΕΚ Σωτήρη Κωνσταντινίδη στις Σέρρες. Στους τρεις κατηγορούμενους απαγορεύθηκε η έξοδος από τη χώρα και απαιτείται η αυτοπρόσωπη εμφάνισή τους σε τακτά διαστήματα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής όπου διαμένουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο εφοριακοί αρνήθηκαν κάθε κατηγορία, κάνοντας λόγο για σκευωρία. Η λογίστρια, από την πλευρά της, χαρακτήρισε άστοχη την ενέργειά της, ο δε συνήγορος υπεράσπισής της ισχυρίστηκε ότι η πελάτισσά του έκανε εξυπηρέτηση χωρίς κέρδος.

Εφοριακοί – εκβιασμός: Το χρονικό της υπόθεσης

Μία λογίστρια και δύο εφοριακοί συνελήφθησαν στις Σέρρες, έπειτα από κόλπο που έστησαν εκβιάζοντας τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Σωτήρη Κωνσταντινίδη. Ο πρώην ποδοσφαιριστής είχε οφειλή ύψους 46.000 ευρώ στην εφορία. Κάποια στιγμή, η λογίστριά του εμφανίστηκε ως μεσάζοντας δύο εφοριακών και ζήτησε 7.000 ευρώ για να τακτοποιηθεί η οφειλή. Έπειτα από διαπραγματεύσεις, το ποσό έπεσε στα 6.000 ευρώ. Όμως, κατά τη διάρκεια της παράδοσης των προσημειωμένων χαρτονομισμάτων συνελήφθη η λογίστρια, παρότι πέταξε τα 6.000 ευρώ σε καλάθι σκουπιδιών, κατά την έφοδο των αστυνομικών.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις