Ζαμπά ΠΑΟΚ – χειρουργείο: 2-3 μήνες έξω ο Βραζιλιάνος

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ζαμπά ΠΑΟΚ – χειρουργείο: 2-3 μήνες έξω ο Βραζιλιάνος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: intern1

Ζαμπά ΠΑΟΚ - χειρουργείο: 2 με 3 μήνες θα χρειαστεί ο Λεό Ζαμπά προκειμένου να αρχίσει να επανέρχεται στην αγωνιστική δράση.

21.11.2019 | 15:06

Ζαμπά ΠΑΟΚ – χειρουργείοΔεν καταφέρνει να αποφύγει τελικά το «νυστέρι» ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Λεό Ζαμπά. O 21χρονος άσος του Δικεφάλου τραυματίστηκε πολύ άσχημα στη φιλική αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στη Δόξα Δράμας η οποία διεξήχθη την περασμένη εβδομάδα ελέω εθνικών υποχρεώσεων και σήμερα υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση.

Η φλεγμονή που είχε δημιουργηθεί υποχώρησε και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε ότι ο Βραζιλιάνος θα υποβληθεί σήμερα στην απαραίτητη επέμβαση. Ακολούθως θα μπει σε ρυθμούς αποθεραπείας που σύμφωνα με τις εκτιμήσεις θα διαρκέσει από 2 έως 3 μήνες. Ο νεαρός εξτρέμ αναμένεται να χάσει τουλάχιστον 8 αγώνες της ομάδας του. Έτσι ο Ζαμπά δε θα αγωνιστεί στις αναμετρήσεις με ΑΕΛ (εντός), Ολυμπιακό (εκτός), Ξάνθη (εντός), Παναιτωλικό (εκτός), Πανιώνιο (εκτός), Ατρόμητο (εντός), Άρη (εκτός) και ΑΕΚ (εντός). Μια σημαντική απώλεια για τους Θεσσαλονικείς, αν και φέτος ο παίκτης δεν διήνυε και την καλύτερη σεζόν της καριέρας του.

Exit mobile version