Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μουρίνιο: Μπέιλ στο στόχαστρο – Ξεκίνησε τις προπονήσεις ο Πορτογάλος
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μουρίνιο: Μπέιλ στο στόχαστρο – Ξεκίνησε τις προπονήσεις ο Πορτογάλος

Μουρίνιο: Γκάρεθ Μπέιλ ο Νο1 στόχος του Πορτογάλου προπονητή - Ξεκίνησαν οι προπονήσεις των Spurs με τον νέο «καπετάνιο» στο «τιμόνι» της ομάδας.

Μουρίνιο: Με τον Γκάρεθ Μπέιλ να είναι «φευγάτος» από τη Ρεάλ Μαδρίτης, τα σενάρια που τον θέλουν να επιστρέφει στην Αγγλία ολοένα και πληθαίνουν. Έτσι ο νέος τεχνικός της Τότεναμ, Ζοσέ Μουρίνιο, θέλει να κάνει τα πάντα ώστε να τον εντάξει στην ομάδα, καθώς θεωρεί ότι μια ηχηρή επιστροφή τέτοιου βεληνεκούς, θα δώσει άλλη ψυχολογία στους Spurs, πέραν του γεγονότος ότι τα «φτερά» της επίθεσής του θα πετάνε «φωτιές» με μια τέτοια προσθήκη.

Το «αγκάθι» σε αυτές τις σκέψεις του «Special One», είναι το μπάτζετ της ομάδας το οποίο δεν επιτρέπει νέα υπέρβαση σε αυτή τη φάση. Και αυτό γιατί η πρόσληψη του Μουρίνιο θα κοστίζει από εδώ και στο εξής κάτι περισσότερο από 17 εκατ. ευρώ το χρόνο στους Spurs. Έτσι μια μεταγραφή τέτοιου κόστους, οπωσδήποτε θα ήταν θεωρητικά απαγορευτική για τον πρόεδρο της Τότεναμ, Ντάνιελ Λέβι, σε αυτή τη χρονική στιγμή.

Μουρίνιο: Ξεκίνησαν οι προπονήσεις των «σπιρουνιών»

Στα εσωτερικά της ομάδας του Λονδίνου, ο έμπειρος τεχνικός έπιασε αμέσως δουλειά, με στόχο να προετοιμάσει όσο καλύτερα γίνεται την Τότεναμ ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με την Γουέστ Χαμ για την 13η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά και ενόψει του παιχνιδιού που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό για το Champions League. Το κλίμα στο εσωτερικό της Τότεναμ μετά την απόλυση του Ποκετίνο και την πρόσληψη του Μουρίνιο είναι πολύ καλό, με το βίντεο που δημοσιεύτηκε από την προπόνηση να δείχνει τους παίκτες του Ζοσέ να χαμογελούν κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Μουρίνιο: «Ιδιαίτερα» στον «πεσμένο» Ντέλε Άλι

Ένας από τους πρώτους στόχους του «Special One» με την ανάληψη των καθηκόντων στην Τότεναμ, είναι οπωσδήποτε η αναπτέρωση του ηθικού του «πεσμένου», Ντέλε Άλι. Μάλιστα στην προπόνηση της Τετάρτης, ο Ζοσέ Μουρίνιο μίλησε κατ’ ιδίαν με τον Άγγλο μεσοεπιθετικό, δίνοντάς του και μια αγκαλιά στο τέλος της σύντομης συνομιλίας τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις