Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σέρχιο Κόκε – ναρκωτικά: Σοκ στο ποδόσφαιρο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σέρχιο Κόκε – ναρκωτικά: Σοκ στο ποδόσφαιρο

Σέρχιο Κόκε – ναρκωτικά: Κανένα ελαφρυντικό δεν αναγνώρισε ο ανακριτής στον πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη για την υπόθεση της εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών.

Σέρχιο Κόκε – ναρκωτικά: Κανένα ελαφρυντικό δεν αναγνώρισε ο ανακριτής στον πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη για την υπόθεση της εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών, με αποτέλεσμα την προφυλάκισή του, χωρίς καν τον ορισμό ποσού εγγυήσεως για την άμεση αποφυλάκισή του. Βάσει του κατηγορητηρίου, ο Κόκε κατηγορείται για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, εγκλήματα κατά της δημόσιας υγείας και φυσικά εμπίπτει και στο νόμο για τα ναρκωτικά. Μεταξύ των κρατούμενων είναι και ο αδερφός του Σέρχιο Κόκε, αλλά και πέντε ακόμα άτομα.

Υπενθυμίζεται ότι ο άλλοτε επιθετικός του Άρη συνελήφθη την Τρίτη, έπειτα από γιγαντιαία επιχείρηση της ισπανικής Αστυνομίας, εκεί όπου κατασχέθηκαν συνολικά ένας τόνος χασίς, όπλα και μεγάλα χρηματικά ποσά. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη έχει ηγετική θέση στο συγκεκριμένο κύκλωμα, γι’ αυτόν τον λόγο η επιχείρηση ονομάστηκε Maskoke.

Σέρχιο Κόκε – ναρκωτικά: Γιγαντιαία επιχείρηση της ισπανικής αστυνομίας

Για την εξάρθρωση του κυκλώματος η ισπανική αστυνομία προχώρησε σε γιγαντιαία έρευνα και επιχείρηση στις πόλεις Σεβίλλη, Μάλαγα και Γρανάδα, στην οποία έλαβαν μέρος 150 αστυνομικοί. Η σύλληψη του Κόκε έγινε στο σπίτι του στην Εστεπόνα. Στο παρελθόν ο Κόκε έχει αγωνιστεί στη Μάλαγα, τη Μαρσέιγ, τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, τους Χιούστο Νταϊνάμο και την Μπλούμινγκ στη Βολιβία. Στην Ελλάδα έγραψε ιστορία στη Superleague με τη φανέλα, αλλά και το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον Άρη Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις