Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Ρένα Πάντα: Ξεχασμένη η σορός στο ψυγείο του νεκροτομείου
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ρένα Πάντα: Ξεχασμένη η σορός στο ψυγείο του νεκροτομείου

Ρένα Πάντα: «Δεν είχε κανέναν στον κόσμο. Ήταν μόνη και έρημη» λέει ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ρένα Πάντα: Στα αζήτητα του Νεκροτομείου Αθηνών βρίσκεται από τις 15 Νοεμβρίου η τραγουδίστρια Ρένα Πάντα, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών την περασμένη Παρασκευή 15 Νοεμβρίου. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso» η Ρένα Πάντα, που δεν είχε κανένα συγγενή στη ζωή, παραμένει άθαφτη στα ψυγεία του νεκροτομείου για πέμπτη συνεχή ημέρα, μέχρι να συγκεντρωθούν τα χρήματα που χρειάζονται για να γίνει η κηδεία της. Τις αποκαλύψεις έκανε ο πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας, αλλά και ο τραγουδιστής Δάκης, ο οποίος ήταν ο πρώτος που προσέφερε χρήματα προκειμένου να δοθεί τέλος σε αυτό το μακάβριο δράμα.

«Η Ρένα δεν είχε κανέναν στον κόσμο. Ήταν μόνη και έρημη. Για το λόγο αυτό, οι ένοικοι της πολυκατοικίας ειδοποίησαν την Αστυνομία και η σορός της μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο. Έκτοτε έχουμε ξεκινήσει έναν μαραθώνιο για να συγκεντρώσουμε χρήματα ώστε να πραγματοποιηθεί η κηδεία της αξιαγάπητης φίλης μας», δήλωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας. «Εκείνο που έχω μάθει και με σοκάρει και δεν μπορώ να το ξεπεράσω είναι ότι για πέμπτη ημέρα η Ρένα βρίσκεται στο ψυγείο και περιμένουν να συγκεντρωθούν τα χρήματα για να γίνει η κηδεία της. Αν είναι δυνατόν!» είπε στην εφημερίδα ο Δάκης. Η Ρένα Πάντα βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της, στα Πατήσια, την περασμένη Παρασκευή από την αστυνομία, που ειδοποιήθηκε από τη διαχειρίστρια της πολυκατοικίας, η οποία ανησύχησε επειδή δεν την είχε δει για δυο μέρες. Η ίδια τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο.

Ρένα Πάντα: Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα την ημέρα του θανάτου της

Ακόμα ενα δυσαρεστο..Λιγη ωρα πριν βρεθηκε νεκρη στο σπίτι της η γλυκεια τραγουδιστρια των 70'80 Ρένα…

Gepostet von Σπύρος Μπιμπίλας am Freitag, 15. November 2019

Ρένα Πάντα: Ο θάνατος της τραγουδίστριας

Την είδηση του θανάτου της δημοσιοποίησε μέσω του λογαριασμού του στο Facebook ο ηθοποιός και πρόεδρος του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας. Πρόκειται φυσικά για μια σημαντική και γνώριμη «φωνή» του ελληνικού τραγουδιού. Όπως έγραψε ο ίδιος, η τραγουδίστρια εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της. «Ακόμα ένα δυσάρεστο. Λίγη ώρα πριν βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της η γλυκιά τραγουδίστρια των 70’80 Ρένα Πάντα… Δοκιμαζόταν τελευταία πολύ… Σε λίγο θα διοργανωνόταν εκ νέου συναυλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα προς βοήθειά της… Δεν προλάβαμε… Ακόμα ένα θύμα της μεγάλης κρίσης που μαστίζει την πατρίδα μας. Αντίο γλυκιά μας Ρένα» έγραψε ο ηθοποιός. Η Ρένα Πάντα ήταν κόρη του τραγουδιστή Αλέκου Πάντα.

Ρένα Πάντα: Μία από τις επιτυχίες της τραγουδίστριας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις