Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ”Γυναίκα χωρίς όνομα” 20/11: Τι θα γίνει στο σημερινό επεισόδιο της Τετάρτης
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

”Γυναίκα χωρίς όνομα” 20/11: Τι θα γίνει στο σημερινό επεισόδιο της Τετάρτης

''Γυναίκα χωρίς όνομα'' 20/11: Ο Μιχάλης και η Ιωάννα επισκέπτονται το ξενοδοχείο για να δουν τη Βάσω.

”Γυναίκα χωρίς όνομα” 20/11: Η σειρά ‘Γυναίκα χωρίς όνομα’ που προβάλλεται καθημερινά στον ΑΝΤ1 στις 18:15, έρχεται και απόψε στις οθόνες του τηλεοπτικού κοινού με νέο επεισόδιο και ανατρεπτικά δεδομένα. Σήμερα θα παρακολουθήσουμε ότι η Κάτια παραμένει κλεισμένη στο ξενοδοχείο, ελπίζοντας πως πλησιάζει η ώρα να ξαναδεί την κόρη της. Την ίδια ώρα, ο Μιχάλης και η Ιωάννα επισκέπτονται το ξενοδοχείο για να δουν τη Βάσω, τη μητέρα της Ιωάννας που είναι εκεί καμαριέρα.

Στην εταιρεία, η Έλλη έχει επωμισθεί πολλές ευθύνες για τα μέτρα της και δεν μπορεί να δει καθαρά τους αληθινούς σκοπούς του Χατζή. Αλλά κι η Μαρίνα αναρωτιέται για την περίεργη συμπεριφορά της Μάρθας κι αποφασίζει να το ψάξει και να πάει στο ξενοδοχείο που πηγαίνει η Μάρθα. Ο Δημήτρης επιτέλους ξυπνά από το κώμα και η Σοφία αγωνιά για το αν την έχει δει με τον Άρη. Τα αποτελέσματα του DNA για το φόνο της μητέρας της Κλειώς βγαίνουν και είναι αποκαλυπτικά.

”Γυναίκα χωρίς όνομα” 20/11: Το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου της σειράς

‘Γυναίκα χωρίς όνομα’ 19/11: Όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς (19/11), είδαμε ότι η Μαρίνα, πέρα από την εξαφάνιση της Κάτιας, έχει να αντιμετωπίσει την Κλειώ που κατηγορεί τον Φώτη για φόνο καθώς και την πρόταση γάμου που έκανε ο Μιχάλης στην Ιωάννα. Η Ρένα διαπιστώνει πως η συμπεριφορά της Μάρθας είναι περίεργη και αποφασίζει να την ακολουθήσει. Προβληματίζεται ακόμα περισσότερο, όταν την βλέπει να μπαίνει σε ένα κακόφημο ξενοδοχείο.

Η Μαρίνα προσπαθεί να πείσει τον αστυνόμο πως ο Φώτης είναι αθώος και να μην ανοίξει τον φάκελο της υπόθεσης της δολοφονίας της Σακκά. Ο αστυνόμος της βάζει σαν όρο να του πει την αλήθεια για το ποιος πραγματικά πυροβόλησε τον Φώτη. Ο Αργύρης υποψιάζεται πως η Μάρθα παίζει περίεργο παιχνίδι και προσπαθεί να μάθει γι’ αυτήν. Η σχέση του Κωστή με την Κλειώ περνάει κρίση, αφού η Κλειώ πιστεύει πως τον επηρεάζει η Μαρίνα και δεν έχει την στήριξη του στο θέμα του Φώτη.

‘Γυναίκα χωρίς όνομα’ 19/11: Το τρέιλερ του χθεσινού επεισοδίου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις