Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM 2: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε μία… αποκαλυπτική εμφάνιση
LIFESTYLE

GNTM 2: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε μία… αποκαλυπτική εμφάνιση

GNTM 2: Το νεαρό μοντέλο και μέλος της κριτικής του ριάλιτι μόδας, τράβηξε για άλλη μια φορά τα βλέμματα με το σέξι look της.

GNTM 2: Μια αποκαλυπτική εμφάνιση έκανε στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM 2, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Το νεαρό μοντέλο και μέλος της κριτικής του ριάλιτι μόδας, τράβηξε για άλλη μια φορά τα βλέμματα με το σέξι look της, καθώς φόρεσε ένα λευκό τοπ με άνοιγμα μπροστά, το οποίο αναδείκνυε το ντεκολτέ της. Από κάτω επέλεξε κάτι πιο «ήσυχο», δηλαδή ένα μαύρο παντελόνι. Το σίγουρο είναι ότι οι τηλεθεατές πρέπει να «ζαλίστηκαν» με το αβυσσαλέο ντεκολτέ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Όπως ήταν φυσικό, τα σχόλια που έλαβε στα social media, ήταν κολακευτικά. Η εντυπωσιακή κριτής του GNTM, έκλεψε τις εντυπώσεις και επισκίασε τις διαγωνιζόμενες, οι οποίες κρίθηκαν για τη φωτογράφισή τους ως «Μαίρη Πόπινς».

Αυτή που δεν τα κατάφερε και έπρεπε να αποχωρήσει, ήταν η 22χρονη Εμμανουέλα Μάινα. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε πραγματοποιήσει άλλη μια παρόμοια εμφάνιση στον περσινό κύκλο του GNTM, στην οποία είχε φορέσει ένα λευκό φόρεμα, με μακρύ άνοιγμα μπροστά, που έφτανε μέχρι τον αφαλό, «αναστατώνοντας» και πάλι το τηλεοπτικό κοινό. Μπορεί να έχει δείξει αρκετές φορές τα γυμνασμένα πόδια της, αλλά η κριτής του GNTM, Ηλιάνα Παπαγεωργίου σίγουρα έχει ξαναφορέσει τόσο σέξι ρούχο. Η κριτής σε άλλο επεισόδιο δεν εμφανίστηκε στη δοκιμασία των κοριτσιών παρά μόνο στο στούντιο την ώρα της αποχώρησης, με αποτέλεσμα το μοντέλο να κεντρίσει αμέσως όλα τα βλέμματα.

https://www.instagram.com/p/B5DBLgOAoNN/

GNTM 2: Όταν η Ηλιάνα… καμαρώνει

Ο λόγος; Το τολμηρό, σχεδόν μέχρι τον αφαλό σκίσιμο στο φόρεμά της με το τεράστιο τριγωνικό ντεκολτέ που άφηνε σε κοινή θέα το στήθος της… από όλες τις πλευρές. Βέβαια μπορεί το σκίσιμο να ήταν σχεδόν απαγορευτικό, αλλά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έδειχνε άνετη και με αυτοπεποίθηση μέσα στο Zeus +Dione φόρεμά της. Μετά πάντως την προβολή του επεισοδίου, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δημοσίευσε κι άλλες φωτογραφίες με το φόρεμά της στο Instagram, δείχνοντας ξανά και ξανά το βαθύ ντεκολτέ της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις