Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM 2 αποχώρηση: Η παίκτρια – φαβορί που έφυγε, η έκπληξη των κοριτσιών και οι παραβιάσεις της Μαρίας
LIFESTYLE

GNTM 2 αποχώρηση: Η παίκτρια – φαβορί που έφυγε, η έκπληξη των κοριτσιών και οι παραβιάσεις της Μαρίας

GNTM 2 αποχώρηση: Η Εμμανουέλα ήταν αυτή που αποχώρησε από το GNTM 2 στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο.

GNTM 2 αποχώρηση: Αν και φαβορί, η Εμμανουέλα αποχώρησε από το παιχνίδι, ενώ η Χαρά ήταν η παίκτρια που είχε την καλύτερη φωτογράφιση. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας στην οποία οι διαγωνιζόμενες του Greece’s Next Top Model 2 (GNTM 2) έπρεπε να φωτογραφηθούν στον «αέρα» και ως Μαίρη Πόπινς, η Χαρά κατάφερε να αναδειχθεί ως το μοντέλο με την καλύτερη φωτογραφία. Οι δυο φωτογραφίες που απέσπασαν τα καλύτερα σχόλια από την κριτική επιτροπή ήταν αυτές της Άννα-Μαρίας και της Χαράς. Η Βίκυ Καγιά κάλεσε τις δύο διαγωνιζόμενες μπροστά, με την κριτή να δίνει την καλύτερη φωτογραφία στη Χαρά. Η Χαρά δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της και στην επόμενη δοκιμασία θα είναι αυτή που θα έχει advantage.

Στη συνέχεια η Βίκυ Καγιά ενημέρωσε τις Ασημίνα, Εμμανουέλα και Μαρία πως μια από τις τρεις θα αποχωρήσει. Η Αννα είχε το πλεονέκτημα και ανέβασε το επίπεδο δυσκολίας, βάζοντας την Μαρία να κάνει μόνη της το μακιγιάζ, η οποία ωστόσο παραβίασε τους κανόνες. Η τελευταία μάλιστα τα… άκουσε από τους κριτές, όμως δεν βρέθηκε στην τελική δυάδα για αποχώρηση.
Και ενώ τα κορίτσια φάνηκαν σίγουρα πως θα αποχωρούσε η Μαρία λόγω της παρασπονδίας που έκανε, οι κριτές της έδωσαν μια ακόμη ευκαιρία.  Οι φίλες της την αγκάλιασαν, με την Κέϊσι να λέει: «Την Εμμανουέλα την είχα για φαβορί. Την ήθελα στον τελικό». Η Άννα δήλωσε πως δεν ήθελε να διώξει το συγκεκριμένο μοντέλο, αλλά τη Μαρία.

GNTM 2 αποχώρηση: Μία αποχώρηση που δεν περίμενε κανείς

GNTM 2 αποχώρηση: Η παίκτρια κατά το ρετούς, ζήτησε τη βοήθεια μιας make up artist,

Η παρασπονδία της Μαρίας Μιχαλοπούλου δεν πέρασε απαρατήρητη από τη Ζενεβιέβ Μαζαρί αλλά και τον Άγγελο Μπράτη ο οποίος τόνισε στην παίκτρια πως «θα τα πούμε στο πλατό». Όλα ξεκίνησαν όταν η Άννα Χατζή η οποία είχε την καλύτερη φωτογραφία στην προηγούμενη δοκιμασία του Greece’s Next Top Model 2 έδωσε στη Μαρία Μιχαλοπούλου ένα disadvantage. Αυτό ήταν να φτιάξει μόνη της τα μαλλιά της και το μακιγιάζ της μέσα σε 20 λεπτά για τη φωτογράφιση. Η παίκτρια όμως, κατά το ρετούς ζήτησε τη βοήθεια μιας make up artist, κάτι που ήταν παραβίαση κανονισμού και που φυσικά δεν ξέφυγε από το έμπειρο μάτι της Ζενεβιέβ Μαζαρί. «Να σε ρωτήσω κάτι πριν ανέβεις στο τραμπολίνο. Επειδή ήμουν εκεί και σε παρατηρούσα όταν βαφόσουν, έχεις αλλάξει κάτι;» ρώτησε η art director την παίκτρια.

«Όχι απλά, γέμισα το κραγιόν που είχε χαλάσει, αυτό. Το ρουζ είναι το ίδιο και το έσβησα κιόλας» αποκρίθηκε η Μαρία Μιχαλοπούλου. Τότε ο Άγγελος Μπράτης την ρώτησε αν αισθάνεται πως έχει παίξει τίμια σε σχέση με το disadvantage της και της τόνισε πως θα τα πουν στο πλατό. «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να αναφερθεί αυτό ως αντιεπαγγελματική συμπεριφορά. Δηλαδή, οι πέντε πινελιές στο κραγιόν και το ρουζ που έσβησα τους πείραξε;», αναρωτήθηκε η Μαρία Μιχαλοπούλου στη κάμερα της παραγωγής. Μετά το τέλος της δοκιμασίας οι παίκτριες εμφανίστηκαν μπροστά στην κριτική επιτροπή για να ακούσουν τα σχόλια για τις φωτογραφίες τους.

GNTM 2 αποχώρηση: Οι κριτές δεν έκρυψαν τον εκνευρισμό τους για την κίνηση της Μαρίας Μιχαλόπουλου.

Ο Άγγελος Μπράτης ενημέρωσε τους υπόλοιπους κριτές για το τι συνέβη στο σετ και εκείνοι ξαφνιάστηκαν και ζήτησαν εξηγήσεις από τη Μαρία Μιχαλοπούλου. «Καταρχήν, δυο τα λάθη σου, αυτό που έκανες δεν ήταν ωραίο για τις υπόλοιπες και δεύτερον το μεγαλύτερο λάθος που έκανες ήταν ότι εφόσον το έκανες ήταν ότι νόμιζες ότι δεν θα το καταλάβει η Ζενεβιέβ. Μέγα λάθος» της τόνισε ο Δημήτρης Σκουλός. «Θέλω να πω ότι ζήτησα την άδεια για να κάνω ρετούς γενικά και δεύτερον η make up artist το μόνο που έκανε ήταν να μου τονίσει λίγο τα χείλη που είχε φύγει το κραγιόν» ανάφερε η Μαρία. Οι κριτές δεν έκρυψαν τη δυσαρέσκεια και τον εκνευρισμό τους για την κίνηση της Μαρίας Μιχαλόπουλου.

GNTM 2 αποχώρηση: Δείτε την κίνηση της Μαρίας που εκνεύρισε τους κριτές και την Ζενεβιέβ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις