Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Άσπα Τσίνα καρκίνος: Η συγκλονιστική αποκάλυψη στην Ελεονώρα Μελέτη
LIFESTYLE

Άσπα Τσίνα καρκίνος: Η συγκλονιστική αποκάλυψη στην Ελεονώρα Μελέτη

Άσπα Τσίνα καρκίνος: Η Άσπα Τσίνα, που έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο Fame Story, εξομολογήθηκε, για πρώτη φορά, πως δίνει τη δική της μάχη με μία σπάνια μορφή καρκίνου στο αίμα.

Άσπα Τσίνα καρκίνος: Καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε η Άσπα Τσίνα, η οποία και αποκάλυψε πως διαγνώστηκε με καρκίνο και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εντατική χημειοθεραπεία. Η Άσπα που γνωρίσαμε από τη συμμετοχή της στο Fame Story πριν από 15 χρόνια, περιγράφει πως άρχισε να αισθάνεται ιδιαίτερα καταβεβλημένη, κάτι που την οδήγησε στον γιατρό. «Ξαφνικά ένιωθα ότι το σώμα μου είναι διαλυμένο» είπε αρχικά, για τις πρώτες μέρες που συνειδητοποίησε πως κάτι δεν πάει καλά με την υγεία της. Το ένα έφερε το άλλο και η τραγουδίστρια βρέθηκε στον παθολόγο, που της έκανε την αποκάλυψη. «Άσπα μου μάλλον κατά 99% έχεις έναν αιματολογικό καρκίνο και μάλιστα συμπτωματικό, έχει δώσει δηλαδή συμπτώματα» θυμάται την πρώτη φορά που της ανέφεραν την αρρώστια της.

Άσπα Τσίνα: Η τραγουδίστρια αποκαλύπτει πως διαγνώστηκε με αιματολογικό καρκίνο

Η Άσπα Τσίνα ξεκίνησε να εξομολογείται την ασθένειά της, λέγοντας πως θέλει να είναι εκείνη που το γνωστοποιεί και μαζί με αυτό, να περάσει ένα μήνυμα με θετικό πρόσημο.

Άσπα Τσίνα: Τα πόδια μου δεν με κρατούσαν

Η Άσπα, που φέτος έχει κυκλοφορήσει μετά από χρόνια ένα νέα τραγούδι με τον Φοίβο εξηγεί τι ακριβώς είναι η ασθένειά της. «Ορίζεται ως ο καρκίνος που τρώει τα οστά, αυτή είναι η κοινή ονομασία» λέει. Η Άσπα Τσίνα ωστόσο, θέλησε να ολοκληρώσει τα γυρίσματα για το νέο της βίντεο κλιπ πριν ξεκινήσει τον αγώνα ενάντια στην ασθένεια. «Τι είναι αυτό που θεωρείς ότι δεν έχεις ολοκληρώσει; Ότι δεν έχει μείνει μισό; Δεν πρέπει» αναρωτήθηκε, όπως λέει τότε και στη συνέχεια εξήγησε πως έκανε το βίντεο κλιπ. Η Άσπα Τσίνα περιγράφει πως την πρόδωσαν οι δυνάμεις της όσο βρισκόταν στα γυρίσματα. «Ένιωθα ότι με πονάει η μέση μου αλλά έλεγα, είναι κάτι που το θέλω να το κάνω και μπορώ. Δυο μέρες μετά τη φωτογράφηση κατέρρευσα. Τα πόδια μου πλέον δεν με κρατούσαν και με έπιασαν τα κλάματα» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Άσπα Τσίνα: «Θα φύγω ευτυχισμένη»

Με μια απίστευτη πραότητα και ψυχραιμία, η Άσπα Τσίνα περιγράφει όλο αυτό που συμβαίνει με την υγεία της και λέει: «Ο μόνος που ήταν σε όλη αυτή τη φάση ψύχραιμος και ταυτόχρονα ένιωθα ότι με καταλαβαίνει ήταν ο γιος μου». Η πρώην παίκτρια του Fame Story προκαλεί ανατριχίλα όταν αναφέρει: «Έζησα πάρα πολλά πράγματα, πάρα πολλά μέσα σε αυτά τα χρόνια και είμαι πανευτυχής. Αύριο το πρωί να μου έλεγε, “Άσπα μου, χαιρετάς”, θα σου έλεγα “θα φύγω ευτυχισμένη”» και πιστεύει πως το σημαντικό στη ζωή της, το έχει καταφέρει: «Έπρεπε να κάνω το συγκεκριμένο παιδί, η αποστολή μου εξετελέσθη».

Άσπα Τσίνα: Σημασία έχει να απολαμβάνεις τη ζωή

«Είναι ένα μαγικό ταξίδι η ζωή. Στο ταξίδι θα τύχουν και αναποδιές, θα το πάθεις και το λάστιχο, μπορεί και να τρακάρεις» συνεχίζει η Άσπα Τσίνα προτρέποντας τους τηλεθεατές να απολαμβάνουν κάθε λεπτό της ζωής. «Για μένα σημασία έχει να απολαμβάνεις τη ζωή και να διαχειρίζεσαι αυτά που σου συμβαίνουν με τέτοιο τρόπο που να διατηρείται η συμπαντική ισορροπία» λέει και συνεχίζει: «Ο φόβος μας κρατάει πίσω, όλους μας. Ο καθένας έχει τους δικούς τους, ας τους πολεμήσει, ας τους πατήσει κάτω».

Άσπα Τσίνα: Λίγα λόγια για την τραγουδίστρια

Η Άσπα Τσίνα γεννήθηκε στη Λάρισα το 1977 και μεγάλωσε στο Καρπενήσι. Σπούδασε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε. στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Στη Θεσσαλονίκη έκανε και τα πρώτα της βήματα ως τραγουδίστρια σε νυχτερινά κέντρα της πόλης. Παίρνοντας το πτυχίο της το 1998 δεν ακολούθησε καριέρα πάνω στο αντικείμενο των σπουδών της, αλλά συνέχισε την καλλιτεχνική της πορεία με εμφανίσεις σε μουσικά μαγαζιά των Τρικάλων. Έχει κάνει επίσης σπουδές πιάνου και σολφέζ.

Η Άσπα Τσίνα έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι σόου ταλέντων Fame Story το 2002. Θεωρήθηκε από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα μεταξύ των συμπαικτών της, τόσο για το ταλέντο της στο τραγούδι όσο και για τον εκρηκτικό της χαρακτήρα και τις κόντρες της με τους συμπαίκτες της και κάποια από τα μέλη της κριτικής επιτροπής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις