Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Βρετανία: Βίντεο και φωτογραφίες «καίνε» τον πρίγκιπα Άντριου
ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανία: Βίντεο και φωτογραφίες «καίνε» τον πρίγκιπα Άντριου

Βρετανία: Ο δούκας του Γιορκ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως θα βοηθήσει στην έρευνα για τον παιδόφιλο Τζέφρι Επστάιν.

Βρετανία: Μπούμερανγκ γύρισε η συνέντευξη που αποφάσισε να δώσει στο BBC ο δούκας του Γιορκ πρίγκιπας Άντριου, προκειμένου να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την εμπλοκή του στο σκάνδαλο Επστάιν, καθώς ο σάλος για τη φιλία του γαλαζοαίματου με τον παιδόφιλο Αμερικανό εκατομμυριούχο, ο οποίος αυτοκτόνησε μέσα στο κελί του τον περασμένο Αύγουστο εν αναμονή της δίκης του για σωματεμπορία ανήλικων κοριτσιών, δεν λέει να κοπάσει. Ο πρίγκιπας Άντριου παραδέχθηκε την φιλία του με τον παιδόφιλο εκατομμυριούχο, αλλά αρνήθηκε πως είχε σεξουαλική σχέση με την ανήλικη Βιρτζίνια Ρόμπερτς, το 2001, όταν εκείνη ήταν 17 ετών.

Έτσι, ο δευτερότοκος γιος της βασίλισσας Ελισάβετ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει πως με την άδεια της βασίλισσας εγκαταλείπει τα δημόσια καθήκοντά του για το άμεσο μέλλον. Παράλληλα, παραδέχεται ότι «η φιλία του με τον Τζέφρι Επστάιν έχει δημιουργήσει μεγάλη αναστάτωση στο έργο της βασιλικής οικογένειας». Στην ίδια ανακοίνωση ο δούκας του Γιορκ υποστηρίζει πως επιθυμεί να βοηθήσει «κάθε δικαστικό θεσμό με τις έρευνες» για τον παιδόφιλο Αμερικανό.

Βρετανία: Σκλάβα του σεξ

Η Ρόμπερτς καταγγέλλει πως μέσω του Επστάιν συναντήθηκε τρεις φορές με τον Βρετανό γαλαζοαίματο. Σύμφωνα με την ίδια, ήταν «σκλάβα του σεξ» του Επστάιν, ο οποίος την «παραχώρησε» στον πρίγκιπα Άντριου τρεις φορές. Την πρώτη φορά η Ρόμπερτς υποστηρίζει πως έκανε σεξ με τον δούκα του Γιορκ σε τουαλέτα πολυτελούς κλαμπ στο Λονδίνο. Μετά οι δυο τους συναντήθηκαν ξανά στη Νέα Υόρκη και στο ιδιωτικό νησί του Επστάιν στις Παρθένες Νήσους.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις