Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τσιγάρο καλαμάκι: Έλληνας βρήκε το μυστικό και καπνίζει σε εσωτερικό χώρο (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Τσιγάρο καλαμάκι: Έλληνας βρήκε το μυστικό και καπνίζει σε εσωτερικό χώρο (vid)

Τσιγάρο καλαμάκι: Κόντρα στον αντικαπνιστικό νόμο πήγε ένας Έλληνας, ο οποίος βρήκε έναν τρόπο να καπνίζει και να κάθεται σε εσωτερικό χώρο.

Τσιγάρο καλαμάκι: Μια μοναδική πατέντα σκέφτηκε ένας Έλληνας σε χωριό των Σερρών προκειμένου να μπορέσει να καπνίσει παρόλο που βρίσκεται σε εσωτερικό χώρο, πηγαίνοντας κόντρα στον νέο αντικαπνιστικό νόμο. Ο αντικαπνιστικός νόμος ψηφίστηκε με τα πρόστιμα να είναι ιδιαίτερα τσουχτερά για όσους τον παραβιάζουν και να κυμαίνονται από τα 100 έως τα 10.000 ευρώ. Οι συστηματικοί έλεγχοι έχουν ξεκινήσει εδώ και ημέρες ενώ από σήμερα ξεκίνησε και η λειτουργία του 1142, του αριθμού που μπορεί να καλέσει κάποιος για να κάνει καταγγελία ή αν επιθυμεί να διακόψει το κάπνισμα. Ένας όμως δαιμόνιος και θεριακλής Έλληνας, που δεν σκέφτεται καν να κόψει το τσιγάρο, βρήκε μία λύση ώστε να μπορεί να καπνίζει σε εσωτερικό χώρο, χωρίς να κινδυνεύει να του επιβληθεί πρόστιμο.

Και το βίντεο, έγινε viral. Συγκεκριμένα, στο χωριό Ροδολίβος Σερρών, ένας άνδρας θέλοντας προφανώς να τρολάρει τον νέο αντικαπνιστικό νόμο, κάθεται στο εσωτερικό μιας καφετέριας και έχει κάνει δύο τρύπες στον τοίχο. Στη μία έχει τοποθετήσει το αναμμένο τσιγάρο του και στην άλλη ένα καλαμάκι. Όπως φαίνεται στο βίντεο που ανάρτησε χρήστης του Facebook, ο πρωταγωνιστής του βίντεο, ρουφάει το τσιγάρο του και στη συνέχεια βγάζει τον καπνό από το καλαμάκι, χωρίς να μένει έτσι καπνός στο εσωτερικό της καφετέριας. Το βίντεο του Μάριου Μπουραζάνη από το Facebook έχει γίνει viral με 35.000 κοινοποιήσεις ήδη μέσα σε μόλις 15 ώρες και η λεζάντα γράφει: «Η λύση για το κάπνισμα δόθηκε στο Ροδολίβος Σερρών» με πολλούς χρήστες να δίνουν συγχαρητήρια στον πρωταγωνιστή του βίντεο για την ευρεσιτεχνία του και άλλους (Έλληνες και ξένους) να τον κατακρίνουν.

Τσιγάρο καλαμάκι: Δείτε εδώ το viral βίντεο

Η λύση για το κάπνισμα δόθηκε στο Ροδολίβος Σερρών!!!

Gepostet von Μαριος Μπουραζανης am Dienstag, 19. November 2019

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις