Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Έκρηξη σε sex shop: Αναστάτωση στην Ιερά Οδό
ΕΛΛΑΔΑ

Έκρηξη σε sex shop: Αναστάτωση στην Ιερά Οδό

Έκρηξη σε sex shop: Στόχος αγνώστων έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης κατάστημα με ερωτικά είδη στην Ιερά Οδό στον αριθμό 21.

Έκρηξη σε sex shop: Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε έξω από ένα κατάστημα sex shop τα ξημερώματα στην Ιερά Οδό. Η έκρηξη έγινε στις 3:20 τα ξημερώματα, με άγνωστους να τοποθετούν εκρηκτικά προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές στην είσοδο του καταστήματος. Από την έκρηξη, που έγινε στο κατάστημα το οποίο βρίσκεται στην Ιερά Οδό 21, προκλήθηκαν φθορές και σε δύο καταστήματα που βρίσκονται πλησίον του sex shop.

Δεν έχει γίνει γνωστό προς το παρόν αν οι άγνωστοι προκάλεσαν την έκρηξη με σκοπό να διαπράξουν ληστεία ή αν προχώρησαν σε αυτή τη πράξη με άλλα κίνητρα.

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης δήλωσε ότι δεν είχε προσωπικές διαφορές και ανοιχτούς λογαριασμούς με κανέναν ενώ εξέφραζε την απορία του γιατί μπορεί να μπήκε ο εκρηκτικός μηχανισμός.

Για μερική ώρα η αστυνομία χρειάστηκε να κλείσει μάλιστα την κυκλοφορία στην Ιερά Οδό, από από το ύψος της Πειραιώς μέχρι την Κωνσταντινουπόλεως.

Έκρηξη σε sex shop: Βίντεο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις