Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / ΑΣΟΕΕ – επεισόδια: Φοιτητές και αντιεξουσιαστές πιάστηκαν στα χέρια
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

ΑΣΟΕΕ – επεισόδια: Φοιτητές και αντιεξουσιαστές πιάστηκαν στα χέρια

ΑΣΟΕΕ - επεισόδια: Το απόγευμα της Τετάρτης σημειώθηκαν επεισόδια, με την εισβολή αντιεξουσιαστών, όπως και ξυλοδαρμοί κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης του συλλόγου φοιτητών της ΑΣΟΕΕ.

ΑΣΟΕΕ – επεισόδια: Εκτροχιάστηκε η γενική συνέλευση των φοιτητών του Οικονομικού Πανεπιστημίου το απόγευμα της Τετάρτης, καθώς αντιεξουσιαστές εισέβαλαν στο αμφιθέατρο. Η είσοδος των αντιεξουσιαστών συνοδεύτηκε από επεισόδια και ξυλοδαρμούς μεταξύ των πρώτων και των φοιτητών. Η γενική συνέλευση των φοιτητών της ΑΣΟΟΕ πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο Α΄ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατά τη διάρκειά της, ομάδα αντιεξουσιαστών εισέβαλε στον χώρο και ορισμένοι φοιτητές που βρισκόταν εκεί διαμαρτυρήθηκε για την παρέμβαση.

Όπως φαίνεται και σε σχετικό βίντεο, κάποιοι από τους παρευρισκομένους πιάστηκαν στα χέρια. Η συνέλευση συνεχίσθηκε και ολοκληρώθηκε περίπου στις επτά το απόγευμα. Με οριακή πλειοψηφία 240 ψήφων υπέρ και 229 κατά αποφασίστηκε η λήξη της κατάληψης στην ΑΣΟΕΕ.

ΑΣΟΕΕ ΓΣ ΞΥΛΟ

Gepostet von Ενημέρωση Φοιτητών ΟΠΑ am Mittwoch, 20. November 2019

ΑΣΟΕΕ – επεισόδια: Ιδιαίτερα κρίσιμη η συνέλευση

Η εν λόγω γενική συνέλευση του φοιτητικού συλλόγου της ΑΣΟΕΕ ήταν ιδιαίτερα κρίσιμη, υπό το πρίσμα των τελευταίων γεγονότων που έλαβαν χώρα εντός του Πανεπιστημίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν η μαζικότερη γενική συνέλευση της τελευταίας πενταετιας, καθώς περισσότεροι από 450 φοιτητές βρέθηκαν στο αμφιθέατρο Α΄ του Ιδρύματος.

Υπενθυμίζουμε ότι Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών την προηγούμενη εβδομάδα παρέμεινε κλειστό έπειτα από απόφαση της Συγκλήτου. Επίσης αξίζει να σημειωθεί πως την Τρίτη κυκλοφόρησε η φημολογία ότι ομάδες αντιεξουσιαστών επέστρεψαν στο υπόγειο της ΑΣΟΕΕ, σπάζοντας την κλειδαριά που είχε τοποθετηθεί. Σε ανακοίνωσή της η ΑΣΟΕΕ διέψευσε ότι η σχολή είναι υπό κατάληψη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις