Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ”Γυναίκα χωρίς όνομα” 19/11: Τι θα δούμε σήμερα, Τρίτη
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

”Γυναίκα χωρίς όνομα” 19/11: Τι θα δούμε σήμερα, Τρίτη

''Γυναίκα χωρίς όνομα'' 19/11: Η Ρένα διαπιστώνει πως η συμπεριφορά της Μάρθας είναι περίεργη και αποφασίζει να την ακολουθήσει.

”Γυναίκα χωρίς όνομα” 19/11: Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς ‘Γυναίκα χωρίς όνομα’ η Μάρθα κρατάει την Κάτια σε ένα ξενοδοχείο κρυφά από όλους και αποπειράται να τη δηλητηριάσει. Η Μαρίνα, πέρα από την εξαφάνιση της Κάτιας, έχει να αντιμετωπίσει την Κλειώ που κατηγορεί τον Φώτη για φόνο καθώς και την πρόταση γάμου που έκανε ο Μιχάλης στην Ιωάννα. Η Ρένα διαπιστώνει πως η συμπεριφορά της Μάρθας είναι περίεργη και αποφασίζει να την ακολουθήσει. Προβληματίζεται ακόμα περισσότερο, όταν την βλέπει να μπαίνει σε ένα κακόφημο ξενοδοχείο.  Η Μαρίνα προσπαθεί να πείσει τον αστυνόμο πως ο Φώτης είναι αθώος και να μην ανοίξει τον φάκελο της υπόθεσης της δολοφονίας της Σακκά. Ο αστυνόμος της βάζει σαν όρο να του πει την αλήθεια για το ποιος πραγματικά πυροβόλησε τον Φώτη.

Ο Αργύρης υποψιάζεται πως η Μάρθα παίζει περίεργο παιχνίδι και προσπαθεί να μάθει γι’ αυτήν. Η σχέση του Κωστή με την Κλειώ περνάει κρίση, αφού η Κλειώ πιστεύει πως τον επηρεάζει η Μαρίνα και δεν έχει την στήριξη του στο θέμα του Φώτη. Η Ιωάννα, μετά την αρχική άρνησή της, δέχεται τελικά να παντρευτεί τον Μιχάλη. Η κατάσταση του Δημήτρη εξακολουθεί να είναι κρίσιμη. Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς παρακολουθήσαμε ότι το σκοτεινό σχέδιο της Μάρθας για την Κάτια μπαίνει σε εφαρμογή και η Κάτια κινδυνεύει. Έλλη, Άρης και Σοφία περνούν ώρες αγωνίας για τον  Δημήτρη, ο καθένας για τους δικούς του λόγους.  Η Κλειώ πάει στην αστυνομία κι ο Φώτης βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Ο Μιχάλης ξαφνιάζεται με την απάντηση της Ιωάννας στην πρόταση γάμου.  Η Μαρίνα αγωνιά για το Φώτη και έρχεται αντιμέτωπη με την προοπτική του γάμου του Μιχάλη με την Ιωάννα. Ο Νίκος φοβάται ότι έχασε την Κάτια και ξεσπάει στον Αργύρη.

”Γυναίκα χωρίς όνομα” 19/11: Μία ”γεύση” για το τι θα δούμε σήμερα στην σειρά

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις