Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μητσοτάκης “Νιάρχος”: Η απρόσμενη συνάντηση με μαθητές
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης “Νιάρχος”: Η απρόσμενη συνάντηση με μαθητές

Μητσοτάκης "Νιάρχος": Την έναρξη της αντικαπνιστικής εκστρατείας θα κηρύξουν σήμερα, ο πρωθυπουργός και ο υπουργός υγείας σε ειδική εκδήλωση στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Μητσοτάκης “Νιάρχος”: Απρόσμενη συνάντηση με μαθητές είχε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης την ώρα που έφευγε από το «Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος», όπου στιγμές νωρίτερα είχε παρευρεθεί σε ενημερωτική καμπάνια για τον αντικαπνιστικό νόμο. Οι μαθητές Λυκείου πλησίασαν τον πρωθυπουργό, συνομίλησαν μαζί του, ενώ έβγαλαν και τις καθιερωμένες selfies. Τα παιδιά κάποια στιγμή άρχισαν να χειροκροτούν, με τον πρωθυπουργό να τους καλεί να βγάλουν όλοι μαζί μια αναμνηστική φωτογραφία, στην οποία «εισέβαλε» και ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

Σημειώνεται ότι μια στιγμή που ξεχώρισε ήταν εκείνη που ένας μαθητής απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη του είπε χαρακτηριστικά: «Σας ευχαριστούμε για το άσυλο».

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα

Σέλφι με τα παιδιά

Ο Πρωθυπουργός ανέλαβε προσωπικά την προώθηση και επικοινωνία του Εθνικού Σχεδίου Δράσης κατά του Καπνίσματος, δίνοντας το παρών στην ειδική εκδήλωση που φιλοξενήθηκε στο  Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Προσερχόμενος στον χώρο της εκδήλωσης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε την ευκαιρία να τα πει και με μία ομάδα μαθητών της Γ’ Γυμνασίου, που βρίσκονταν στο ΚΠΙΣΝ.

«Υπάρχει κανένας Αεκτζής ή είναι όλοι Ολυμπιακοί εδώ;» ρώτησε τα παιδιά ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας που συνόδευε τον Πρωθυπουργό. «Ελάτε όλοι οι Ολυμπιακοί εδώ μαζί », είπε κ. Μητσοτάκης  αρχίζοντας τα high five με έναν από τους μαθητές. «Για μένα κανένας Αεκτζής;» ρωτούσε ο υπουργός και γρήγορα στήθηκε το σχετικό «πηγαδάκι», με τον Πρωθυπουργό να βγάζει τις συνήθεις σε τέτοιες περιστάσεις σέλφι με τα παιδιά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις