Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Εξάρχεια ΣΥΡΙΖΑ: Σε άλλη γραμμή ο Παπαχριστόπουλος – Τι λέει για Χρυσοχοΐδη και Πολυτεχνείο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εξάρχεια ΣΥΡΙΖΑ: Σε άλλη γραμμή ο Παπαχριστόπουλος – Τι λέει για Χρυσοχοΐδη και Πολυτεχνείο

Εξάρχεια ΣΥΡΙΖΑ: Αναρωτήθηκε ωστόσο, αν είναι «όπλα» αυτά που βρέθηκαν στην πρώην ΑΣΟΕΕ, δηλαδή τα κοντάρια και τα μπουκάλια.

Εξάρχεια ΣΥΡΙΖΑ: Ξεκάθαρη διαφοροποίηση από το κόμμα του, σχετικά με τα όσα έγιναν στα Εξάρχεια μετά την πορεία του Πολυτεχνείου, από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάση Παπαχριστόπουλο. Παράλληλα, ο κ. Παπαχριστόπουλος διαφοροποιήθηκε και από την ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα με την οποία χαρακτήριζε την πορεία του Πολυτεχνείου αντικυβερνητική.  Ο κ. Παπαχριστόπουλος υποστήριξε ότι «αυτά που έκανε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, έπρεπε να τα είχαμε κάνει εμείς» και συμπλήρωσε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στον τομέα της ασφάλειας έπρεπε να είχε κάνει πολλά περισσότερα. «Έπρεπε να τα έχουμε κάνει εμείς αυτά. Παρά το ότι έγινα αγριότητες σε επίπεδο ατομικό. Μπήκαν στα δικαστήρια και τους βαράγανε», σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφορικά, πάντως με τα ευρήματα της ΕΛ.ΑΣ εντός της ΑΣΟΕΕ, ο κ. Παπαχριστόπουλος επιχείρησε να υποβαθμίσει το γεγονός, λέγοντας ότι «κοντάρια και μπουκάλια ουίσκι δεν αποτελούν οπλισμό» Τέλος, κληθείς να σχολιάσει τη συμμετοχή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην πορεία του Πολυτεχνείου, ο κ. Παπαχριστόπουλος είπε ότι είναι αναφαίρετο δικαίωμα. «Δεν βλέπω κάτι αρνητικό, καλά έκανε και πήγε. Η πορεία δεν ήταν αντικυβερνητική, αλλά είχε σκοπό να τιμήσει τους αγωνιστές του Πολυτεχνείου», σημείωσε.

Ηχητικό
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις