Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Πώς να την κάνεις να σε θέλει: Τα tips που πρέπει να ακολουθήσεις
PLUS

Πώς να την κάνεις να σε θέλει: Τα tips που πρέπει να ακολουθήσεις

Πώς να την κάνεις να σε θέλει: Δεν χρειάζεται να είσαι εκατομμυριούχος - Δε χρειάζεται να μεταμορφώσεις τον εαυτό σου και να αλλάξεις τα πάντα πάνω σου.

Πώς να την κάνεις να σε θέλειΈχεις ποτέ αναρωτηθεί πώς να κάνεις τη γυναίκα που σου αρέσει, να σε θέλει ερωτικά; Η ερωτική έλξη αποτελεί τη βασική κινητήριο δύναμη πίσω από το φλερτ και τις ερωτικές σχέσεις. Και η αλήθεια είναι πώς το να κάνεις μια γυναίκα να σε θέλει, δεν αποτελεί το τιτάνιο κατόρθωμα που μας οδηγούν οι ταινίες, τα τραγούδια και η ποπ κουλτούρα γενικότερα να πιστεύουμε πως είναι.

Δεν χρειάζεται να νικήσεις κάποιον μοχθηρό κακό. Δεν χρειάζεται να είσαι εκατομμυριούχος. Δε χρειάζεται να μεταμορφώσεις τον εαυτό σου και να αλλάξεις τα πάντα πάνω σου. Για να κάνεις μια γυναίκα να σε θέλει, χρειάζεται να ξέρεις τι έχει ανάγκη αυτή και να ξέρεις πως να της το δώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αν είσαι ένας κανονικός τύπος όπως όλοι οι υπόλοιποι, ο οποίος ζει τη ζωή του όπως ο μέσος άνδρας, πιθανόν να πιστεύεις πως οι γυναίκες είναι απορροφημένες με τον εαυτό τους και δύσκολα θα προσέξουν κάποιον σαν κι εσένα. Στην πραγματικότητα όμως οι γυναίκες είναι ακριβώς όπως και οι άνδρες. Ερωτεύονται, απορρίπτονται και κολλάνε ερωτικά.

Πώς να την κάνεις να σε θέλει: Οι γυναίκες δεν κολλάνε μόνο με μοντέλα

Και δεν κολλάνε μονάχα με μοντέλα, αθλητές, ηθοποιούς κλπ. Όπως ακριβώς κι εσύ δεν ονειρεύεσαι όλη την ώρα τα καλλίγραμμα μοντέλα που ποζάρουν στα εξώφυλλα των περιοδικών και στην τηλεόραση, έτσι και η μέση γυναίκα δεν ερωτεύεται τους άνδρες στην τηλεόραση. Ερωτεύεται άνδρες από τη δική της ζωή. Άνδρες με τους οποίους έχει επαφή πραγματική.

Με αυτούς θα νιώσει έλξη. Με αυτούς θα κολλήσει. Αυτούς θα ερωτευτεί.

Το να κάνεις λοιπόν μια γυναίκα να σε θέλει δεν έχει να κάνει με το να γίνεις ο πιο επιτυχημένος άνδρας στον κόσμο και ο mister τέλειος. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να γίνεις ο πιο αξιοθαύμαστος και δυνατός άνδρας με τον οποίο αλληλεπιδρά. Και αν πραγματικά μπορείς να αφοσιωθείς στην αυτοβελτίωση σου και στο να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου, δεν έχω αμφιβολία πως θα τα καταφέρεις και πιθανότατα πιο γρήγορα απ’ όσο πιστεύεις.

Για αυτό το λόγο ακολουθούν μερικές απλές συμβουλές για να μπορείς να κάνεις μια γυναίκα να σε θέλει.

Πώς να την κάνεις να σε θέλει: Η σωστή νοοτροπία

Όπως έχεις καταλάβει η έλξη λειτουργεί διαφορετικά στις γυναίκες απ’ ότι στους άνδρες. Ενώ για εμάς η ερωτική έλξη βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην εμφάνιση της γυναίκας – για αυτό και οι γυναίκες επενδύουν τόσο χρόνο και κόπο καλλωπίζοντας τον εαυτό τους και έχουν ανάγκη να νιώθουν ωραίες και ποθητές – οι γυναίκες δε θέλουν ο άνδρας να δείχνει απλά ωραίος. Θέλουν να δείχνει δυνατός. Και το δυνατός δεν σημαίνει απαραίτητα μυϊκά αλλά και ψυχικά.

Η σωστή νοοτροπία λοιπόν είναι κρίσιμη στο φλερτ και στο να κάνεις τη γυναίκα που σου αρέσει, να σε θέλει. Και η σωστή νοοτροπία είναι να ξέρεις πως είσαι άνδρας που έχει αξία και μπορεί να προσφέρει στις ερωτικές του σχέσεις. Γιατί αν βλέπεις τον εαυτό σου ως άνδρα αξίας, άνδρα που έχει να προσφέρει αξία στις γυναίκες που συναντάει, θα σου είναι πολύ πιο απλό να φλερτάρεις άφοβα. Να βγεις αλώβητος από τις γυναικείες προκλήσεις. Να μείνεις στις αξίες σου και στα πιστεύω σου αντί να τα αλλάζεις για να την κάνεις να σε συμπαθήσει.

Αν ακολουθήσεις τις συμβουλές που ακολουθούν στο παρόν άρθρο θα δεις πως το φλερτ θα γίνει πιο απλό. Όμως θα χρειαστεί πρώτα να πιστέψεις στον εαυτό σου και να καταλάβεις την αξία που μπορείς να προσφέρεις στη ζωή μιας γυναίκας.

Πώς να την κάνεις να σε θέλει: Φτιάξε το στυλ σου

Η εμφάνιση δεν είναι το παν. Από την άλλη όμως δεν είναι και κάτι αμελητέο. Οι πρώτες εντυπώσεις κάνουν συχνά τη διαφορά, καθώς στο φλερτ τα πρώτα δευτερόλεπτά είναι καθοριστικά. Ευτυχώς, εδώ τα πράγματα είναι απλά. Ο μέσος άνδρας δεν προσέχει ιδιαίτερα την εμφάνιση του και τα ανδρικά στάνταρ στον τομέα αυτό είναι πολύ πιο βατά και απλά απ’ ότι τα γυναικεία.

Για αρχή δώσε έμφαση στα ρούχα που ταιριάζουν καλά στο σώμα σου. Από τη μια να μην είναι κολλητά, απ’ την άλλη να μην περισσεύει ύφασμα όταν τα φοράς. Έπειτα κάνε το στυλ σου πιο πικάντικό παίζοντας με τα χρώματα και προσθέτοντας μερικά αξεσουάρ τα οποία θα δώσουν στο outfit σου ένα πιο προσωπικό τόνο και θα προσθέσουν λεπτομέρειες.

Επίσης μην αμελήσεις να περιποιηθείς τα μαλλιά και τα γένια σου. Δεν χρειάζονται υπερβολές. Βρες ένα καλό κούρεμα που να ταιριάζει στο σχήμα του προσώπου σου και έχε το νου σου να κουρεύεσαι τακτικά ώστε να το διατηρείς.

Πώς να την κάνεις να σε θέλει: Αύξησε το sex-appeal σου

Το να προσέξεις το στυλ σου και την εικόνα σου δείχνει ότι είσαι άνδρας που φροντίζει και περιποιέται τον εαυτό του. Αποτελεί δείγμα αυτονομίας και αυτοεκτίμησης. Και είναι ένας τρόπος να δείξεις αξία, χωρίς να μιλήσεις ενεργά στην κοπέλα που σε ενδιαφέρει. Ωστόσο δεν είναι ο μόνος. Κάτι ακόμα που θα χρειαστεί να κάνεις για να κάνεις την κοπέλα που σου αρέσει να σε θέλει, είναι να αυξήσεις το sex-appeal σου.

Μέρος του sex-appeal είναι η εμφάνιση και ο τρόπος που ντύνεσαι. Ένα μικρό κομμάτι του είναι οι λέξεις που χρησιμοποιείς και το πώς εκφράζεσαι. Αλλά στο μεγαλύτερο μέρος του ο ερωτισμός που αποπνέεις, εξαρτάται από τη γλώσσα του σώματος σου. Το πώς κινείσαι, το πώς στέκεσαι, το πώς κοιτάς, το πώς χαμογελάς.

Στην πραγματικότητα το sex-appeal μοιάζει με πάζλ που αποτελείται από πολλά κομμάτια και για αυτό το λόγο η βελτίωση του απαιτεί χρόνο. Αξίζει όμως, καθώς είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα που θα πρέπει να βελτιώσεις για να αποκτήσεις επιτυχίες στο φλερτ και να κάνεις τη γυναίκα που σου αρέσει να σε θέλει ερωτικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις