Ταϊλάνδη: Απίστευτη τραγωδία

ΚΟΣΜΟΣ

Ταϊλάνδη: Απίστευτη τραγωδία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Ταϊλάνδη: H 13χρονη για την οποία έγινε γνωστό μόνο το παρατσούκλι της, Πίνκι, είχε στείλει μια φωτογραφία σε φίλο της με το μήνυμα «είμαι έτοιμη να φύγω, σε αγαπώ».

19.11.2019 | 08:42

Ταϊλάνδη: Ένα 13χρονο κορίτσι στην Ταϊλάνδη έβαλε τέλος στη ζωή της πηδώντας από κτίριο στο κενό, αφού αφού έπεσε θύμα βιασμού από έξι άνδρες. Το τραγικό περιστατικό συνέβη στην Μπανγκόνγκ πριν τα μεσάνυχτα της περασμένης Παρασκευής με το κορίτσι να βουτάει στο κενό από διαμέρισμα πολυκατοικίας. Οι αρχικές πληροφορίες κάνουν λόγο πως πριν την αυτοκτονία η 13χρονη, για την οποία έγινε γνωστό μόνο το παρατσούκλι της, Πίνκι, είχε στείλει μια φωτογραφία σε φίλο της με το μήνυμα «είμαι έτοιμη να φύγω, σε αγαπώ».

Σύμφωνα με την 45χρονη μητέρα της 13χρονης που υπέβαλε καταγγελία στην αστυνομία, ο βιασμός της 13χρονης είχε σημειωθεί σε διαμέρισμα στις 11 Νοεμβρίου. Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι δύο εκ των βιαστών έχουν συλληφθεί.

Ταϊλάνδη: Γκουρού γιόγκα κατηγορείται για βιασμό των μαθητριών του

Μόλις πέρυσι δεκαέξι πρώην μαθήτριες και εργαζόμενες στο κέντρο για γιόγκα Agama Yoga, που βρίσκεται στο νησί της Ταϊλάνδης Κο Πανγκάν και όπου διδάσκεται ο ταντρικός διαλογισμός υπό το άγρυπνο βλέμμα του χαρισματικού του ηγέτη, του γκουρού Σουάμι Βιβεκανάντα Σαρασουάτι, κατήγγειλαν στην εφημερίδα Guardian ότι η σχολή λειτουργούσε ως «σεξουαλική αίρεση». Οι δεκαέξι -4 γυναίκες και δύο άνδρες- ισχυρίζονται ότι επί 15 χρόνια το θέρετρο για γιόγκα ενθάρρυνε τις σεξουαλικές επιθέσεις, τους βιασμούς και τον μισογυνισμό, κάνοντας «πλύση εγκεφάλου» σε εκατοντάδες μαθήτριες, ώστε να πειστούν να κάνουν σεξ με τον γκουρού Σουάμι, το αληθινό όνομα του οποίου είναι Ναρσίς Ταρκάου, για να …αποκτήσουν φώτιση.

Οι περισσότερες από τις 14 γυναίκες προέρχονται από το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία, τη Βραζιλία, την Αμερική και τον Καναδά και μίλησαν στην εφημερίδα διατηρώντας την ανωνυμία τους. Τρεις από αυτές ισχυρίζονται ότι βιάστηκαν από τον Ταρκάου ο οποίος τους υποσχόταν ότι θα «θεραπεύσει τα ψυχολογικά τους τραύματα». Οι υπόλοιπες τουρίστριες τον κατηγορούν ότι τους επιτέθηκε σεξουαλικά σε ιδιωτικές συνεδρίες στο γραφείο του.

Exit mobile version