Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Γαλλία: Σκύλοι σκότωσαν 29χρονη έγκυο
ΚΟΣΜΟΣ

Γαλλία: Σκύλοι σκότωσαν 29χρονη έγκυο

Γαλλία: Η 29χρονη Ελίσα Πιλασκί είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο της το Σάββατο, σε ένα δάσος στο Αΐν, όταν της επιτέθηκαν άλλοι σκύλοι και την τραυμάτισαν θανάσιμα. 

Γαλλία: Μια 29χρονη έγκυος βρήκε τραγικό θάνατο όταν, βγάζοντας βόλτα τον σκύλο της, της επιτέθηκαν άλλοι σκύλοι και την τραυμάτισαν θανάσιμα. Το πτώμα της βρέθηκε σε ένα δάσος σε κοντινή περιοχή από το σπίτι της στο Αΐν. Αξίζει να σημειωθεί πως την ίδια ώρα βρισκόταν σε εξέλιξη κυνήγι με κυνηγόσκυλα στην ίδια περιοχή. Ο θάνατος της 29χρονης Ελίσα Πιλασκί, στο δάσος του Ρετζ οφείλεται «σε αιμορραγία που προκάλεσαν δαγκώματα σκύλων στο άνω και κάτω μέρος του σώματός της όπως και στο κεφάλι», ανέφερε σε δελτίο Τύπου η Εισαγγελία της περιοχής.

«Δείγματα DNA ελήφθησαν από 93 σκυλιά, από εκείνα που ανήκαν στο θύμα», το οποίο είχε συνολικά πέντε, όπως και από άλλα «που συμμετείχαν στο κυνήγι (…) το οποίο είχε οργανωθεί σε κοντινή περιοχή», σύμφωνα με την εισαγγελία. Στόχος είναι «να ταυτοποιηθεί το ή τα σκυλιά που τη δάγκωσαν» συνεχίζει η εισαγγελία, διευκρινίζοντας ότι τα δαγκώματα έγιναν «πριν και μετά θάνατον».

Γαλλία: Τηλεφώνησε στον σύζυγό της

Η 29χρονη έγκυος είχε τηλεφωνήσει στον σύζυγό της προκειμένου, όπως εκείνος είπε, «να του πει για την παρουσία απειλητικών σκυλιών», που την είχαν προσεγγίσει, ενώ εκείνη «είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο της», σύμφωνα με την εισαγγελία. Η εισαγγελία ξεκίνησε έρευνα για «εξ αμελείας ανθρωποκτονία από επίθεση σκύλου».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις