Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ληστές κοσμηματοπωλείο: Τραυμάτισαν ιδιοκτήτη επιχείρησης στην Κυψέλη
ΕΛΛΑΔΑ

Ληστές κοσμηματοπωλείο: Τραυμάτισαν ιδιοκτήτη επιχείρησης στην Κυψέλη

Ληστές κοσμηματοπωλείο: Οι δύο άγνωστοι που κρατούσαν όπλο και λοστό επιτέθηκαν στις 9:30 στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης τον οποίο και τραυμάτισαν.

Ληστές κοσμηματοπωλείο: Δύο ήταν οι δράστες που χτύπησαν τον επιχειρηματία με λοστό και έφυγαν χωρίς, τελικά, να πάρουν το παραμικρό. Μπήκαν σε κοσμηματοπωλείο στην οδό Κυψέλης 20 το πρωί της Τρίτης. Οι δύο άγνωστοι που κρατούσαν όπλο και λοστό επιτέθηκαν στις 9:30 στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης τον οποίο και τραυμάτισαν. Μετά την επίθεση, όμως, οι δύο επίδοξοι ληστές διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση με μηχανή μεγάλου κυβισμού, χωρίς να πάρουν το παραμικρό από το κοσμηματοπωλείο. Όσο για τον επιχειρηματία οδηγήθηκε τραυματισμένος στο κεφάλι στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός. Επιπλέον λίγους μήνες πριν άγνωστοι εισέβαλαν με αυτοκίνητο σε κοσμηματοπωλείο στο κέντρο του Κορωπίου. Συγκεκριμένα, η ληστεία σημειώθηκε στις 3:45 στην κεντρική λεωφόρο Βασ. Κωνσταντίνου όταν πέντε άτομα, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, αφού έσπασαν τα προστατευτικά ρολά και την πόρτα του καταστήματος με ένα κλεμμένο αυτοκίνητο, άρπαξαν κοσμήματα και ρολόγια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mesogianews οι δράστες επιχείρησαν τουλάχιστον έξι φορές για να καταφέρουν να σπάσουν τα ρολά. Στη συνέχεια, τράπηκαν σε φυγή χρησιμοποιώντας άλλο όχημα. Η αστυνομία κατευθείαν εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους. Το συγκεκριμένο κοσμηματοπωλείο έχει ξαναμπεί στο στόχαστρο διαρρηκτών. Επιπλέον μία ακόμα ληστεία είχε σημειωθεί στην οδό Πανεπιστημίου στο κέντρο της Αθήνας. Οι ληστές, φορώντας κουκούλες, φαίνονται να αρπάζουν κοσμήματα από την βιτρίνα, την ώρα που υπάλληλος ακούγεται να ουρλιάζει. Μάλιστα ο ένας εξ αυτών φαίνεται να χτυπά μια υπάλληλο. Η θρασύτατη ένοπλη ληστεία σημειώθηκε στις 19:30 το απόγευμα στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Πανεπιστημίου 59, που εκείνη την ώρα ήταν γεμάτη περαστικούς. Οι τρεις κουκουλοφόροι υπό την απειλή όπλων, αφαίρεσαν άγνωστη λεία και διέφυγαν με δύο μοτοσικλέτες.

Ληστές κοσμηματοπωλείο: Βίντεο – σοκ από την ληστεία

Σοκαριστικό Βίντεο από την ένοπλη Ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στην οδό Πανεπιστημίου στο κέντρο της Αθήνας.

Gepostet von empisteutiko.gr am Freitag, 5. Oktober 2018

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις