Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ληστεία με αυτοκίνητο: Νέα εισβολή με όχημα σε κατάστημα στην Αγία Παρασκευή
ΕΛΛΑΔΑ

Ληστεία με αυτοκίνητο: Νέα εισβολή με όχημα σε κατάστημα στην Αγία Παρασκευή

Ληστεία με αυτοκίνητο: Ληστεία με εισβολή αυτοκινήτου σημειώθηκε σε κατάστημα στη Μεσογείων, στην Αγία Παρασκευή, τα ξημερώματα της Τρίτης.

Ληστεία με αυτοκίνητο: Νέο περιστατικό με εισβολή αυτοκινήτου σε κατάστημα με στόχο τη ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης, στη λεωφόρο Μεσογείων, στην Αγία Παρασκευή. Οι δράστες κατεδάφισαν την πρόσοψη πολυκαταστήματος με αυτοκίνητο, αφαίρεσαν ό,τι μπορούσαν και τράπηκαν σε φυγή, όπως μετέδωσε η τηλεόραση του ΑΝΤ1. Συγκεκριμένα, χρησιμοποίησαν το αυτοκίνητο ως «πολιορκητικό κριό» καθώς με την όπισθεν έσπασαν τη τζαμαρία του καταστήματος και διέλυσαν το ρολό. Οι κακοποιοιοί, αφού άρπαξαν τη λεία τους, διέφυγαν με άλλο όχημα, αφήνοντας μάλιστα ανοιχτή τη μηχανή του αυτοκινήτου σύμφωνα με τον ίδιο σταθμό. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 4:00 τα ξημερώματα.

Νωρίτερα τον Νοέμβρη, ληστές μπούκαραν με αυτοκίνητο Ι.Χ. σε κατάστημα ηλεκτρικών ειδών στο Περιστέρι.  Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 03:30 άγνωστοι έσπασαν με αυτοκίνητο την βιτρίνα καταστήματος ηλεκτρονικών ειδών, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως και στη συνέχεια αφαίρεσαν από το εσωτερικό του διάφορα είδη. Οι δράστες εγκατέλειψαν το όχημα στο σημείο και έφυγαν με άλλο, το οποίο βρέθηκε αργότερα εγκαταλελειμμένο, στην περιοχή της Καλλιθέας.

Βίντεο από τη ληστεία στην Αγία Παρασκευή
Δείτε ακόμη: 

Βίντεο ντοκουμέντο από τη ληστεία με αυτοκίνητο στον Πειραιά 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις