Κρεμάστηκε άνδρας – ΟΛΠ: Βρέθηκε απαγχονισμένος στο λιμάνι του Πειραιά

ΕΛΛΑΔΑ

Κρεμάστηκε άνδρας – ΟΛΠ: Βρέθηκε απαγχονισμένος στο λιμάνι του Πειραιά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: intern1

Κρεμάστηκε άνδρας - ΟΛΠ: Το σώμα του άτυχου άνδρα παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ στο σημείο του συμβάντος κατέφθασε το Λιμενικό Σώμα.

19.11.2019 | 14:19

Κρεμάστηκε άνδρας – ΟΛΠΚρεμασμένος βρέθηκε ένας άνδρας στο παλαιό εκθεσιακό κέντρο του ΟΛΠ (Παγόδα) τη Δευτέρα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το θύμα ήταν πιθανόν άστεγος που διέμενε στον συγκεκριμένο χώρο.

Το σώμα του άτυχου άνδρα παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ στο σημείο του συμβάντος κατέφθασε το Λιμενικό Σώμα. Οι Αρχές ειδοποιήθηκαν για το συμβάν από περαστικό, που περνούσε τυχαία από το σημείο.

Κρεμάστηκε άνδρας – ΟΛΠ: Η ενημέρωση από το Λιμενικό

«Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Πειραιά, μεσημβρινές ώρες χθες, για την ύπαρξη άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του στην περιοχή των εγκαταστάσεων του ΟΛΠ και συγκεκριμένα εντός του εκθεσιακού κέντρου ΟΛΠ.
Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. όπου εντόπισαν τον ανωτέρω, ενώ από πλήρωμα του ΕΚΑΒ διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η σορός του άνδρα μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο Πειραιά για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από τον Τομέα Ασφάλειας – Ανάκρισης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.»

Exit mobile version