Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μέσι Καβάνι – ξύλο: Νέος καυγάς για τον Αργεντινό σταρ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μέσι Καβάνι – ξύλο: Νέος καυγάς για τον Αργεντινό σταρ

Μέσι Καβάνι - ξύλο: Για ακόμα μία φορά μέσα σε λίγες ημέρες ο Λιονέλ Μέσι γίνεται αρνητικός πρωταγωνιστής με τη συμπεριφορά του.

Μέσι Καβάνι – ξύλοΑκόμα ένα σκηνικό ποδοσφαιρικού τσαμπουκά με πρωταγωνιστή τον Λιονέλ Μέσι, διεξήχθη σε φιλικό αγώνα της Αργεντινής, αυτή τη φορά κόντρα στην Εθνική Ουρουγουάης, αναμέτρηση που ολοκληρώθηκε με τελικό σκορ 2-2.

Όπως αποκαλύπτει χαρακτηριστικά η “Ole”, λίγο πριν τη λήξη του αγώνα σημειώθηκε σοβαρός διαπληκτισμός ανάμεσα σε Λιονέλ Μέσι και Έντινσον Καβάνι, με τον δεύτερο να προκαλεί τον Αργεντινό λέγοντάς του «έλα να παίξουμε ξύλο» για να του απαντήσει ο άσος της Μπαρτσελόνα «όποτε θες». Ευτυχώς πάντως τα ευτράπελα αποφεύχθηκαν, αφού οι συμπαίκτες τους βγήκαν μπροστά για να τους χωρίσουν.

Πριν λίγες μέρες το «σκάσε» στον Τίτε

Ήταν η δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες που ο Αργεντινός σούπερ σταρ της μπάλας ήταν ταυτόχρονα και… αρνητικός πρωταγωνιστής σε φιλικό αγώνα της Εθνικής του Ομάδας. Πρόσφατα λοιπόν ενεπλάκη σε επεισόδιο με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό της Βραζιλίας, Τίτε. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο έμπειρος προπονητής κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Μέσι γύρισε κάποια στιγμή προς το μέρος του και του ζήτησε με έντονο τρόπο να σταματήσει να διαμαρτύρεται στον διαιτητή. Μάλιστα, το στιγμιότυπο «τσάκωσε» και ο τηλεοπτικός φακός, όπως αποκαλύπτει το βραζιλιάνικο τηλεοπτικό δίκτυο «Globo Esporte». «Παραπονέθηκα γιατί έπρεπε να δείξει ο διαιτητής στον Μέσι κίτρινη κάρτα. Τότε αυτός μου είπε «σκάσε» και του απάντησα να σκάσει εκείνος. Αυτό ήταν όλο», είπε ο Τίτε. Από την πλευρά του ο Αργεντινός μάγος της μπάλας, ο οποίος αξίζει να σημειωθεί ότι δε συνηθίζει τέτοιες συμπεριφορές, δεν έδωσε συνέχεια στο γεγονός το οποίο θεωρήθηκε λήξαν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις