Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ελλάδα – Φινλανδία 2-1: Τα γκολ – Έπεσε με το κεφάλι ψηλά η Εθνική
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ελλάδα – Φινλανδία 2-1: Τα γκολ – Έπεσε με το κεφάλι ψηλά η Εθνική

Ελλάδα - Φινλανδία 2-1: Η Εθνική μας μπορεί να μην πήρε την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2020, ωστόσο άφησε σοβαρές υποσχέσεις για το πολύ άμεσο μέλλον.

Ελλάδα – Φινλανδία 2-1Μπορεί εν τέλει η Εθνική Ελλάδος να μην κατάφερε να πάρει το ένα από πολυπόθητα εισιτήρια που θα την έστελναν στην τελική φάση του Euro 2020, ωστόσο κανένας Έλληνας σήμερα δεν θα αισθάνεται απογοητευμένος από αυτό που είδε με τα μάτια του να φτιάχνεται από την ομάδα του Τζον Φαν Σιπ.

Πραγματοποιώντας μία ακόμα εξαιρετική, για τα ελληνικά δεδομένα ειδικά, εμφάνιση το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έπεσε με ψηλά το κεφάλι, νικώντας την πολύ ανεβασμένη Εθνική Φινλανδίας και μάλιστα με ανατροπή, αφού οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στην αυλαία των προκριματικών στο… «άδειο» ΟΑΚΑ με γκολ του τρομερού φέτος Πούκι, που εκμεταλλεύτηκε το σοβαρότατο λάθος του Σταφυλίδη στο 27′.

Ελλάδα – Φινλανδία 2-1: Ήταν θέμα χρόνου η ανατροπή

Η εκπληκτική εμφάνιση των παικτών του Φαν Σιπ στο πρώτο ημίχρονο, προμήνυε πάντως ότι η ανατροπή του σκορ θα ήταν απλά θέμα χρόνου στο δεύτερο μέρος. Πολύ γρήγορα, η ηρωική προσπάθεια του Μπακασέτα στο γύρισμα που έκανε στον σκόρερ Μάνταλο έφερε το ματς στα ίσα στο 47′. Η κυριαρχία της Εθνικής μας Ομάδας ήταν καθολική και μετά από αρκετές χαμένες ευκαιρίες ήρθε και το γκολ της νίκης, στο 70′ από τον Γαλανόπουλο. Το 2-1 ήταν το τελικό σκορ της αναμέτρησης, αποτέλεσε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της Ελλάδος στην τελική ευθεία των προκριματικών και τώρα πλέον μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι η ομάδα του Φαν Σιπ άφησε σοβαρές υποσχέσεις για το μέλλον και το Μουντιάλ του 2022.

Ελλάδα – Φινλανδία 2-1: Οι συνθέσεις

ΕΛΛΑΔΑ: Βλαχοδήμος, Μπακάκης, Σταφυλίδης, Μπακασέτας, Γαλανόπουλος (73’ Μπουχαλάκης), Παυλίδης (64’ Κουλούρης), Χατζηδιάκος, Λημνιός, Μάνταλος (90’+3’ Μασούρας), Κουρμπέλης, Γιαννούλης.
ΦΙΛΑΝΔΙΑ: Γιόρονεν, Τοίβιο (59’ Λαμ), Βαλσάνεν, Καμαρά, Λουντ, Πούκι, Σούλερ (77’ Γιένσεν), Βαλσάνεν, Σκραμπ (77’ Σοϊρι), Καούκο , Ραϊτάλα

Ελλάδα – Φινλανδία 2-1: Τα γκολ του αγώνα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις