Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Red Hot Chili Peppers Ελλάδα 2020: Επιστροφή στην Αθήνα για νέα συναυλία
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Red Hot Chili Peppers Ελλάδα 2020: Επιστροφή στην Αθήνα για νέα συναυλία

Red Hot Chili Peppers Ελλάδα 2020: Η τελευταία φορά που η αμερικανική μπάντα επισκέφτηκε τη χώρα μας ήταν πριν από οκτώ χρόνια στον χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας. 

Red Hot Chili Peppers Ελλάδα 2020Οι Red Hot Chili Peppers έρχονται στην Ελλάδα στις 5 Ιουνίου 2020, στο πλαίσιο του EJEKT Festival 2020, όπως ανακοίνωσε με σχετικό post μέσα από την επίσημη σελίδα του στο facebook. Αναλυτικές λεπτομέρειες, θα ανακοινωθούν σύντομα.

Η τελευταία φορά που η αμερικανική μπάντα επισκέφτηκε τη χώρα μας ήταν πριν από οκτώ χρόνια στον χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας. Η προπώληση εισιτηρίων για ένα από τα πιο δυνατά live του καλοκαιριού θα αρχίσει στις 21 Νοεμβρίου.

Το βιογραφικό τους

Οι Red Hot Chili Peppers είναι αμερικάνικο ροκ συγκρότημα που ιδρύθηκε στο Λος Άντζελες το 1983. Το συγκρότημα παίζει εναλλακτική ροκ μουσική καθώς και φανκ ροκ, rap rock, funk metal και αρκετές φορές πανκ. Τα ιδρυτικά μέλη του συγκροτήματος είναι ο Άντονι Κίντις (φωνητικά) και ο Michael “Flea” Balzary (μπάσο), ντράμερ έγινε το 1988 ο Τσαντ Σμιθ, και κιθαρίστας το 2009, μετά την αποχώρηση του Τζον Φρουσιάντε, o Τζος Κλινγκχόφερ. Οι Red Hot Chili Peppers έχουν κερδίσει εφτά Grammy Awards και έχουν πουλήσει πάνω από 80 εκατομμύρια άλμπουμ ανά τον κόσμο. Το 2012 εισήλθαν στο Rock and Roll Hall of Fame. Μερικά από τα πιο επιτυχημένα τους τραγούδια είναι τα «Californication», «Can’t Stop» και «Otherside».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις