Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πολυτεχνείο 2019: Ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά στη ΝΔ – “Αστείο να μιλά ο Μητσοτάκης για τουρισμό”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολυτεχνείο 2019: Ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά στη ΝΔ – “Αστείο να μιλά ο Μητσοτάκης για τουρισμό”

Πολυτεχνείο 2019: Οξύτατη αντιπαράθεση ανάμεσα στο κυβερνών κόμμα και την αξιωματική αντιπολίτευση για το γεγονός ότι ο κ.Τσίπρας κάλεσε σε συμμετοχή στην πορεία αλλά σταμάτησε στο Σύνταγμα.

Πολυτεχνείο 2019: Οι πηγές του ΣΥΡΙΖΑ απαντούν στα σχόλια της ΝΔ, που αφορούν τη συμμετοχή του Αλέξη Τσίπρα στην πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Νωρίτερα σήμερα, οι πηγές της ΝΔ έκαναν λόγο για τουρισμό του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή το γεγονός, ότι δεν ακολούθησε την πορεία μέχρι την αμερικανική πρεσβεία, αλλά σταμάτησε κάπου στη Μεγάλη Βρετανία

Οι πηγές του ΣΥΡΙΖΑ απαντούν στη ΝΔ λέγοντας: «Το να τολμά να μιλά για τουρισμό η ΝΔ, όταν ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε ανήμερα του Πολυτεχνείου να κάνει long weekend στο Λονδίνο, είναι το λιγότερο αστείο». Οι πηγές της Κουμουνδούρου προσθέτουν ακόμη: «Όσο αστείο άλλωστε ήταν και το να βγάλει tweet για το Πολυτεχνείο, μεταξύ μιας παρτίδας τένις και ενός γεύματος με σούσι στις όχθες του Τάμεση. Ενημερώνοντάς μας μάλιστα, ότι το μήνυμα της εξέγερσης του Νοέμβρη είναι το δόγμα της ασφαλείας. Φαίνεται θα άφησε στο πόδι του τον επικεφαλής της νεολαίας του δικτάτορα Παπαδόπουλου, κ. Βορίδη, και υπεύθυνους για την επικοινωνία απογόνους της προπαγάνδας του Παττακού».

Πολυτεχνείο 2019: Η καυστική ανακοίνωση της ΝΔ

Πηγές τις ΝΔ σχολίασαν το γεγονός ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν ακολούθησε την πορεία μέχρι την αμερικανική πρεσβεία, αλλά σταμάτησε κάπου στη Μεγάλη Βρετανία «Η πορεία είχε προορισμό την αμερικανική πρεσβεία. Ο Αλέξης Τσιπρας σταμάτησε κάπου στη Μεγάλη Βρετανία. Ίσως πήγε για απογευματινό τσάι. Πήγε, είδε, έφυγε. Τουρίστας και στις διαδηλώσεις. Ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ σε μια εικόνα».

Της πορείας του μπλοκ ηγείτο ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος φορούσε δερμάτινο μπουφάν, τζιν και αθλητικά παπούτσια. Στο πλευρό του στην πρώτη γραμμή βρέθηκαν και πολλά στελέχη του κόμματος. Εκεί βρέθηκε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, η Ρένα Δούρου, αλλά και ο Θοδωρής Δρίτσας.  Οι διαδηλωτές πέταξαν μπουκάλια κατά των βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που συμμετείχαν στην πορεία. Στη συνέχεια τους αποδοκίμασαν έντονα. Αποδέκτες των αποδοκιμασιών ήταν οι Πάνος Σκουρλέτης, Γιάννης Μπαλάφας, Νίκος Φίλης, Νίκος Τόσκας, Θοδωρής Δρίτσας, Στέλιος Παππάς και Θάνος Μωραΐτης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις