Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / The Voice 2019: Όταν ο Μουζουράκης ”κλέβει” από την Ζουγανέλη
LIFESTYLE

The Voice 2019: Όταν ο Μουζουράκης ”κλέβει” από την Ζουγανέλη

The Voice 2019: Ο Πάνος Μουζουράκης κάνει το σήμα της νίκης στην καρέκλα του The Voice, αφού έκλεψε παίκτρια από την Ελεονώρα Ζουγανέλη.

The Voice 2019: Το δεύτερο επεισόδιο των Knockot έφερε πολλές φορές σε δύσκολη θέση τους Coaches του The Voice. Στη φάση αυτή του Talent Show, κάθε ένας από τους Σάκη Ρουβά, Έλενα Παπαρίζου, Πάνο Μουζουράκη και Ελεονώρα Ζουγανέλη, έπρεπε να επιλέξουν τριάδες από τους παίκτες που διάλεξαν τόσο καιρό στις blind audition. Από κάθε τριάδα μπορούσαν να συνεχίσουν με έναν μόνο παίκτη στην επόμενη φάση. Ο Πάνος Μουζουράκης βρέθηκε και εκείνος απέναντι στη δύσκολη αυτή απόφαση, ήταν όμως αποφασισμένος να σώσει μια ακόμη από τις τραγουδίστριες που είχε μπροστά του στο The Voice. Όπως είχε κάνει η Έλενα Παπαρίζου την Παρασκευή, η οποία μάλιστα «έσυρε τον νέο της πάικτη από το αυτί». Οι Coaches έχουν το δικαίωμα δύο steal, δηλαδή να διεκδικήσουν δύο από τους παίκτες που αποδεσμεύουν οι υπόλοιποι στο παιχνίδι. Το δεύτερο επεισόδιο των Knockouts για το «The Voice of Greece» προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής 17 Νοεμβρίου

Έτσι ξεκίνησε ένα απίστευτο «ψηστήρι», όπως το χαρακτήρισε αργότερα ο Γιώργος Λιανός, του Πάνου Μουζουράκη στην Ελεονώρα Μελέτη, να πατήσει το κουμπί και να διεκδικήσει μια από τις παίκτριες. Με τα πολλά και αφού ο Σάκης Ρουβάς απόρησε με όσα άκουσε από τον Πάνο Μουζουράκη, η Ελεονώρα Μελέτη πάτησε το κουμπί και πήρε στην ομάδα της στο The Voice μία από τις παίκτριες. «Δηλαδή θα χαρείς άμα πατήσω; Άντε…» είπε η τραγουδίστρια και διεκδίκησε την παίκτρια. «Δεν θα γινόταν, θα το ‘χα τύψεις δεν θα μπορούσα να κοιμηθώ» συμπλήρωσε. «Τέτοιο ψηστήρι δεν έχω ξαναδεί, ειλικρινά» σχολίασε ο παρουσιαστής του The Voice, Γιώργος Λιανός και πρόσθεσε: «Ούτε σε καμάκι στη Μύκονο» μετά το τέλος άλλης μια μονομαχίας στο Knockout.

The Voice 2019: Δείτε το στιγμιότυπο από το χθεσινό live

The Voice 2019: Οι νικητές των χθεσινών αναμετρήσεων

Στα Knockouts βλέπουμε τους coaches, την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, τον Πάνο Μουζουράκη, την Έλενα Παπαρίζου και τον Σάκη Ρουβά, να φτιάχνουν τριάδες με τους παίκτες της ομάδας τους. Οι τρεις παίκτες εμφανίζονται μαζί στο stage και τραγουδούν ο καθένας ένα διαφορετικό τραγούδι. Οι coaches επιλέγουν μόνο έναν παίκτη από τους τρεις, με τον οποίο θα συνεχίσουν μαζί στα Battles. O κάθε coach έχει όμως τη δυνατότητα να κλέψει δύο παίκτες καθ’ όλη τη διάρκεια των Knockοuts και να τους εντάξει στην ομάδα του. Έτσι συνολικά στην επόμενη φάση κάθε coach συνεχίζει με 14 παίκτες στην ομάδα του. O Γιώργος Λιανός είναι μαζί με τους διαγωνιζόμενους στη σκηνή, ενώ η Χριστίνα Μπόμπα υποδέχεται στα παρασκήνια τους παίκτες που κερδίζουν, με τις οικογένειές τους. Το «The Voice of Greece» δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές κάθε Παρασκευή στις 22:00 και Κυριακή στις 21:00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Στη φάση των Battles προκρίθηκαν από την ομάδα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη οι Μάνος Μακρόπουλος, Ανδρομάχη Κοσκερίδου (steal από τον Πάνο Μουζουράκη), Γιώργος Ευθυμιάδης, Μανώλης Μπρίμπος. Από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη κέρδισαν τις μονομαχίες οι Κωνσταντίνα Υφαντή, Τζώρτζια Τζελάτη, Έβαν Γιαννόπουλος (steal από την Ελεωνόρα Ζουγανέλη), Κλεοπάτρα Ιακώβου (steal από τον Σάκη Ρουβά), Ταμάρ Μπαρσαμιάν. Με την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου συνεχίζουν οι Αντώνης Αχτύπης, Θάνος Νικολόπουλος (steal από την Ελεωνόρα Ζουγανέλη), Μελίσα Κυριάκου, Γεωργία Δανιηλίδου. Με την ομάδα του Σάκη Ρουβά πέρασαν οι Αριστοτέλης Πολονύφης, Ειρήνη Τσοκούνογλου, Louise Du Toit. Ο μεγάλος νικητής θα κερδίσει ένα «χρυσό» δισκογραφικό συμβόλαιο με τη Minos EMI / Universal, τη μεγαλύτερη δισκογραφική εταιρεία στην Ελλάδα.

The Voice 2019: Στιγμιότυπο από το 2ο Knockout

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις