Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μικαέλα – Εύη GNTM: Τα κορίτσια της “φωτιάς” δεν μιλιούνται και ο λόγος είναι… άντρας (vid)
LIFESTYLE

Μικαέλα – Εύη GNTM: Τα κορίτσια της “φωτιάς” δεν μιλιούνται και ο λόγος είναι… άντρας (vid)

Μικαέλα - Εύη GNTM: Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν από την εκπομπή «Το Πρωινό», οι δύο από αυτές όχι μόνο δεν κάνουν παρέα, αλλά η μία δεν θέλει να ακούει το όνομα της άλλης.

Μικαέλα – Εύη GNTM: Δύο παίκτριες που ξεχώρισαν από το περσινό GNTM, είναι η Μικαέλα Φωτιάδη και η Εύη Ιωαννίδου. Μαζί με τη Μέγκι Ντρίο, αποτελούσαν την λεγόμενη «τριάδα της φωτιάς». Οι τρεις τους είχαν έρθει πολύ κοντά και είχαν σχηματίσει κλίκα, ενώ σχολίαζαν συνεχώς αρνητικά τις υπόλοιπες συμπαίκτριές τους. Απ’ ό,τι φαίνεται όμως, η φιλία τους δεν κράτησε μετά την έξοδο τους από το GNTM, καθώς δεν έχουν ιδιαίτερες επαφές μεταξύ τους, όπως έχουν δηλώσει άλλωστε και οι ίδιες.

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν από την εκπομπή «Το Πρωινό», οι δύο από αυτές όχι μόνο δεν κάνουν παρέα, αλλά η μία δεν θέλει να ακούει το όνομα της άλλης.Ένας άντρας που μπήκε ανάμεσά τους. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής, η Εύη Ιωαννίδου έβγαινε με γνωστό επιχειρηματία. Αυτός όμως, σταμάτησε να βγαίνει μαζί της όταν γνώρισε τη Μικαέλα Φωτιάδη, από την οποία εντυπωσιάστηκε και την πλησίασε με αποτέλεσμα να γίνουν ζευγάρι.

Η Νάνσυ Παραδεισανού ανέφερε στο Πρωινό για τις πρώην παίκτριες του GNTM: «Η Μικαέλα Φωτιάδη έχει ένα πολύ ωραίο αγόρι που η Εύη Ιωαννίδου δεν το έχει. Η Εύη Ιωαννίδου έβγαινε με επιχειρηματία γνωστό στα νότια προάστια, πάρα πολύ ωραίο παιδί και κάποια στιγμή σταμάτησε να βγαίνει. Ο επιχειρηματίας είδε την Μικαέλα Φωτιάδη, η οποία ήταν δεσμευμένη τον προηγούμενο καιρό -το καλοκαίρι χώρισε- και τώρα είναι ζευγάρι οι δυο τους».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις