Τσιτσιπάς – Τατσόπουλος: “Όχι κύριε Πρόεδρε, ο Στέφανος δεν απέδειξε τι σημαίνει Ελλάδα”

ΕΛΛΑΔΑ

Τσιτσιπάς – Τατσόπουλος: “Όχι κύριε Πρόεδρε, ο Στέφανος δεν απέδειξε τι σημαίνει Ελλάδα”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Τσιτσιπάς - Τατσόπουλος: «Ο Τσιτσιπάς δεν απέδειξε τι σημαίνει Ελλάδα» έγραψε ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος στο facebook, σχολιάζοντας το μήνυμα του Προκόπη Παυλόπουλο για τον θρίαμβο του τενίστα.

18.11.2019 | 18:23

Τσιτσιπάς – Τατσόπουλος: Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ανέφερε χαρακτηριστικά στο συγχαρητήριο τηλεγράφημά του στον Στέφανο Τσιτσιπά: «Με την μεγαλειώδη νίκη σου, αποτέλεσμα του απαράμιλλου ταλέντου σου και της αδάμαστης θέλησής σου, από την μια πλευρά πιστοποίησες ότι πλησιάζεις, ολοένα και περισσότερο, στην κορυφή του παγκόσμιου τένις. Και, από την άλλη πλευρά, απέδειξες, στο διεθνές αθλητικό στερέωμα και όχι μόνο, τι σημαίνει Ελλάδα και τι σημαίνει πραγματικός Έλληνας».

Από την πλευρά του ο Πέτρος Τατσόπουλος έγραψε στο Facebook: «Το να ταυτίζεις έναν μεγάλο αθλητή με τον οιονδήποτε φραπεδόβιο ρεμπεσκέ, μόνο και μόνο επειδή αμφότεροι μοιράζονται την ελληνική ιθαγένεια, είναι ο ορισμός της κολακείας ενός λαού που θεωρείς ότι είναι καταδικασμένος να μην δραπετεύσει ποτέ από τη νηπιακή του ηλικία. Όχι, κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν απέδειξε τι σημαίνει Ελλάδα και Έλληνας. Απέδειξε τι σημαίνει σκληρή δουλειά και ταλέντο ανεξαρτήτως εθνικής καταγωγής. Ας απαλλαγούμε επιτέλους από αυτόν τον πρωτόγονο εθνικισμό που μας αποκοιμίζει. Με τον σεβασμό μου και το θάρρος της παλιάς μας φιλίας».

Η ανάρτηση του Πέτρου Τατσόπουλου
Δείτε ακόμη

Ζώδια, σειρές, αγαπημένο τραγούδι – Ο Τσιτσιπάς τα είπε όλα στο YouΤube

Exit mobile version