Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Φυλακές Τρικάλων απόδραση – τελευταία νέα: Δύο αλλοδαποί αναζητούνται – Περιστατικό και στη Φωκίδα
ΕΛΛΑΔΑ

Φυλακές Τρικάλων απόδραση – τελευταία νέα: Δύο αλλοδαποί αναζητούνται – Περιστατικό και στη Φωκίδα

Φυλακές Τρικάλων απόδραση - τελευταία νέα: Δύο αποδράσεις από τις ελληνικές φυλακές σε Τρίκαλα και Φωκίδα μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Φυλακές Τρικάλων απόδραση – τελευταία νέα«Μπαράζ» αποδράσεων στις ελληνικές φυλακές, αυτή τη φορά σειρά είχε το σωφρονιστικό ίδρυμα στα Τρίκαλα. Ο κρατούμενος εξέτιε ποινή κάθειρξης για παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών και για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση. Πρόκειται για έναν 43χρονο αλλοδαπό, ο οποίος δεν επέστρεψε την Παρασκευή από την άδεια που είχε λάβει και έχει κηρυχθεί δραπέτης. Ο συγκεκριμένος κρατούμενος εξέτιε ποινή κάθειρξης για παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών και για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Το νέο περιστατικό απόδρασης κρατουμένου από σωφρονιστικό κατάστημα αποκαλύφθηκε την ώρα που οι αρχές αναζητούν άλλον έναν 50χρονο αλλοδαπό, ο οποίος κρατούνταν στο Γενικό Κατάστημα Κράτησης Β’ Τύπου Μαλανδρίνου Φωκίδας με ποινές κάθειρξης για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και παράνομη είσοδο στη χώρα και δεν επέστρεψε την Παρασκευή από άδεια που του είχε δοθεί.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις