Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Φωτιά σε διαμέρισμα – Γλυφάδα: Άμεση η αντίδραση της πυροσβεστικής.
ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά σε διαμέρισμα – Γλυφάδα: Άμεση η αντίδραση της πυροσβεστικής.

Φωτιά σε διαμέρισμα - Γλυφάδα: Ένα διαμέρισμα επί της οδού Γαληνού στην περιοχή της Γλυφάδας έγινε «στάχτη» μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε - Η αντίδραση της πυροσβεστικής ήταν άμεση.

Φωτιά σε διαμέρισμα – Γλυφάδα: Ακόμα μία φωτιά, αυτή τη φορά σε ένα διαμέρισμα επί της οδού Γαληνού, ξέσπασε στην περιοχή της Γλυφάδας το πρωί της Δευτέρας. Αμέσως σήμανε συναγερμός στην πυροσβεστική υπηρεσία, κλήση που έφερε στο διαμέρισμα τρία πυροσβεστικά οχήματα και επτά πυροσβέστες.

Ευτυχώς, η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμα δεν περιελάμβανε θύματα ή τραυματισμούς, ενώ το Πυροσβετικό Σώμα, μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter επιβεβαίωσε ότι η κατάσβεση της πυρκαγιάς ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Τέσσερις ημέρες μετά τη φωτιά στο σκάφος

Η σημερινή είδηση για φωτιά σε διαμέρισμα στη Γλυφάδα έρχεται τέσσερις ημέρες μετά την πυρκαγιά που φούντωσε σε σκάφος στην ίδια περιοχή και που παραλίγο να στοιχίσει ζωές. Εκεί, τουλάχιστον πέντε νεαρές βρίσκονταν στα σκάφη που έγιναν στάχτη το πρωί της Πέμπτης στη μαρίνα Γλυφάδας. Μια, μάλιστα, σώθηκε εκ θαύματος καθώς κοιμόταν στην καμπίνα την ώρα που το σκάφος τυλιγόταν στις φλόγες. Η 22χρονη βελγικής υπηκοότητας, ειδοποιήθηκε από καπετάνιο σκάφους να βγει έξω γρήγορα καθώς οι φλόγες είχαν φτάσει μέχρι την καμπίνα της. Η κοπέλα, όπως αποκάλυψε στο Πρώτο Θέμα, κατάφερε να γλιτώσει, γλιστρώντας μέσα από το παράθυρο στην οροφή της καμπίνας και βουτώντας σχεδόν ημίγυμνη στο νερό, κολύμπησε περίπου για 50 μέτρα μέχρι να φτάσει στο φυλάκιο του Λιμενικού και να ζητήσει βοήθεια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις