Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τσιτσιπάς – Τιμ Λονδίνο: Το ασύλληπτο ποσό που κέρδισε ο Στέφανος
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τσιτσιπάς – Τιμ Λονδίνο: Το ασύλληπτο ποσό που κέρδισε ο Στέφανος

Τσιτσιπάς - Τιμ Λονδίνο: Ένα αστρονομικό ποσό βάζει στην τσέπη του ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ύστερα από την κατάκτηση του τουρνουά του Λονδίνου.

Τσιτσιπάς – Τιμ ΛονδίνοΤού αξίζουν όλα και… ακόμα περισσότερα. Το wonderkid του ελληνικού αθλητισμού και του παγκόσμιου τένις, Στέφανος Τσιτσιπάς, έκανε υπερήφανη τη χώρα μας σημειώνοντας μια ασύλληπτη, για τα ελληνικά δεδομένα, επιτυχία, κατακτώντας το βαρυσήμαντο τρόπαιο του ATP Finals στην πόλη του Λονδίνου.

Ο Έλληνας «μάγος» του τένις διανύει την καλύτερη φάση της καριέρας του, όχι μόνο αθλητικά αλλά και οικονομικά, καθώς μέσα στον τελευταίο χρόνο, συμπεριλαμβάνοντας φυσικά και το χρηματικό ποσό από τη νίκη στον τελικό της Κυριακής, ο Στέφανος έχει «βάλει» στην τσέπη κάτι περισσότερο από 5 εκατομμύρια ευρώ, δίχως πάντα να προστίθενται σε αυτά χορηγίες και διαφημίσεις.

Τσιτσιπάς – Τιμ Λονδίνο: Τα ποσά «ζαλίζουν»

Η σπουδαία νίκη του λοιπόν στον τελικό της διοργάνωσης με την οποία αποχαιρέτησε το Λονδίνο, θα τού αποφέρει κάτι παραπάνω από 2,6 εκατομμύρια δολάρια στον τραπεζικό του λογαριασμό. Με την πρόσθεση επομένως αυτών των χρημάτων, ο Στέφανος ξεπέρασε σε έσοδα τα 6,5 εκατομμύρια δολάρια μόνο από τα έπαθλα του αυτή τη χρονιά, δίχως πάντα να υπολογίζονται, όπως προαναφέρθηκε, χορηγίες και διαφημίσεις.

Τσιτσιπάς – Τιμ Λονδίνο: Αντίκρυσμα και στο βαθμολογικό σκέλος

Ταυτόχρονα, με την κατάκτηση του εν λόγω τροπαίου ο Έλληνας «Θεός» προσέθεσε πολύτιμους βαθμούς για τη νέα σεζόν που ακολουθεί. Πιο συγκεκριμένα, οι δύο νίκες στο Round Robin, η επικράτησή του επί του Φέντερερ του και η νίκη του στον τελικό του προσέθεσαν 1300 βαθμούς στην παγκόσμια κατάταξη και έτσι έφτασε στους 5.300.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις