Τσιτσιπάς – Τιμ Λονδίνο: Τα ξένα ΜΜΕ αποθέωσαν τον «Θεό» Στέφανο

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσιτσιπάς – Τιμ Λονδίνο: Τα ξένα ΜΜΕ αποθέωσαν τον «Θεό» Στέφανο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: intern1

Τσιτσιπάς - Τιμ Λονδίνο: Παγκόσμια αναγνώριση έλαβε η τεράστια επιτυχία του Στέφανου Τσιτσιπά στο τουρνουά, ATP Finals του Λονδίνου, το οποίο κατέκτησε επικρατώντας του Τιμ στον τελικό με 2-1 σετ.

18.11.2019 | 09:23

Τσιτσιπάς – Τιμ ΛονδίνοΠαγκόσμια ήταν η αναγνώριση προς το πρόσωπο του Έλληνα «Θεού», Στέφανου Τσιτσιπά, ο οποίος καθήλωσε όλη την Ευρώπη με την κατάκτηση του ATP Finals, ύστερα από τη μεγάλη νίκη του κόντρα στον Ντομινίκ Τιμ με 2-1 σετ, στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Πέραν φυσικά των εγκωμιαστικών σχολίων και επιβραβεύσεων που έλαβε ο 21χρονος Έλληνας τενίστας από όλο τον αθλητικό Τύπο της χώρας, με την απίθανη επιτυχία του Στέφανου Τσιτσιπά ασχολήθηκαν και τα ξένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, τα οποία έγραψαν αποθεωτικά σχόλια.

Τσιτσιπάς – Τιμ Λονδίνο: Άγγλοι, Γάλλοι στα «πόδια» του Τσιτσιπά

Η ιστορική γαλλική εφημερίδα, “L’ Equipe”, έγραψε στην ηλεκτρονική της σελίδα: “Μαέστρος ο Τσιτσιπάς. Η μεγαλύτερη στιγμή στην καριέρα του. Νίκησε τον Τιμ στον τελικό και πήρε το ATP Finals”. Στη Μεγάλη Βρετανία το BBC σχολίασε: “Το έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς” και προσθέτει: “Ο Τσιτσιπάς κατέκτησε το ATP Finals”. Ο “Guardian” αναφέρει: “Ο Τσιτσιπάς νίκησε τον Τιμ σε ένα δραματικό αγώνα και κατέκτησε το ATP Finals”.

Τσιτσιπάς – Τιμ Λονδίνο: Ακόμα περισσότερη αποθέωση και από τους Ιταλούς

Ακόμα περισσότερη αποθέωση έλαβε από τους Ιταλούς. Η Corriere dello Sport αναφέρει: “Θρίαμβος του Τσιτσιπά στο Atp Finals: ξεπέρασε το εμπόδιο του Τιμ στο τάι μπρέικ”. Η “La Stampa” χρίζει τον Τσιτσιπά, ως διάδοχο του Φέντερερ: “Η πρώτη φορά του Τσιτσιπά, ο πιο αξιόπιστος διάδοχος του Φέντερερ”, ενώ η Repubblica αναφέρει: “Ο Μαέστρος είναι ο Τσιτσιπάς, νίκησε τον Τιμ στον τελικό”.

Exit mobile version