Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τσιτσιπάς – Μητσοτάκης: Με τη Μαρέβα στο Λονδίνο, τον είδαν από κοντά (vid)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσιτσιπάς – Μητσοτάκης: Με τη Μαρέβα στο Λονδίνο, τον είδαν από κοντά (vid)

Τσιτσιπάς - Μητσοτάκης: Τον αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά παρακολούθησε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος βρίσκεται στο Λονδίνο.

Τσιτσιπάς – Μητσοτάκης: Τα συγχαρητήρια του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της συζύγου του, Μαρέβας, δέχθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς για τη μεγάλη νίκη του επί του Ρότζερ Φέντερερ. O Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα ήταν στο Λονδίνο και στην O2 Arena και είδαν από κοντά τη μάχη του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Ελβετό τενίστα για το ATP Finals. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, δε, τον επισκέφτηκαν τα αποδυτήρια και του έδωσαν συγχαρητήρια. Ο πρωθυπουργός δεν στάθηκε σε κάποια απλή χειραψία, αλλά αγκάλιασε θερμά τον Έλληνα τενίστα λέγοντάς του μπράβο για τη μεγάλη νίκη, ενώ η Μαρέβα Μητσοτάκη, εμφανώς συγκινημένη, αφού επίσης τον αγκάλιασε, είπε στον Στέφανο Τσιτσιπά ότι δεν έχει φωνάξει ξανά τόσο πολύ στη ζωή της και ότι τον αποκαλούσε συνεχώς «παικταρά».

«Στέφανε, δεν έχω φωνή», είπε η σύζυγος του πρωθυπουργού στον Έλληνα πρωταθλητή, «μας έκανες υπερήφανους, συγχαρητήρια, ρε Στέφανε», ενώ ο πρωθυπουργός του είπε «ήσουν σούπερ, και στα μπρέικ πόιντς, σε όλα, ειδικά τα μπρέικ πόιντς τα έπαιξες τέλεια». Ο Στέφανος τους ευχαρίστησε και τους ρώτησε εάν οι θέσεις που είχαν ήταν καλές, με το πρωθυπουργικό ζεύγος να απαντά ότι ήταν «όλα μια χαρά». «Οι θέσεις ήταν φανταστικές, καταπληκτικές, το θέμα είναι αν άκουγες που φωνάζαμε, που ουρλιάζαμε«, του είπε η Μαρέβα Μητσοτάκη. Ο κ. Μητσοτάκης είπε, επίσης, στον Τσιτσιπά ότι ήταν καταπληκτικός, ενώ συνεχάρη και τον πατέρα του -και προπονητή του- Απόστολο Τσιτσιπά.

Τσιτσιπάς – Μητσοτάκης: Δείτε το βίντεο της συνάντησης

https://twitter.com/atptour/status/1195769405709455360?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1195769405709455360&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.iefimerida.gr%2Fpolitiki%2Fpaiktara-apotheosi-tsitsipa-apo-mitsotaki-mareba

Δείτε ακόμη:

Ο γουρλής Μητσοτάκης: Είδε από κοντά την τιτανομαχία Τσιτσιπά – Φέντερερ

«Εντυπωσιακός Τσιτσιπάς: νικάει τον Φέντερερ σε δύο σετ και πάει τελικό», έγραψε η ιταλική Gazzeta dello Sport. «Η εξέγερση των νέων είναι εδώ: ο Φέντερερ…πέφτει από τον Τσιτσιπά στα ημιτελικά» έγραψε η ισπανική Marca, ενώ η As έκανε αναφορά στη νέα γενιά του τένις που ήρθε για να… μείνει επιλέγοντας ως τίτλο το «η Νέα γενιά (Next Gen) ανοίγει βήμα. Ο Τσιτσιπάς κερδίζει τον Φέντερερ και είναι ο πιο νέος φιναλίστ από το 2009» με την γαλλική εφημερίδα L’Equipe να γράφει στην ηλεκτρονική της έκδοση: «Ο Τσιτσιπάς κέρδισε τον …μετρ και πέρασε στον τελικό».

Ο Τσιτσιπάς είναι ο 13ος παίχτης που έφτασε μέχρι τον τελικό στο ντεμπούτο του στα ATP Finals και θα προσπαθήσει να γίνει ο έβδομος τενίστας στην ιστορία μετά τους Σταν Σμίθ, Ίλιε Ναστάζε, Γκιγιέρμο Βίλας, Τζον Μακενρόου, Άλεξ Κορέα και Γριγκόρ Ντιμιτρόφ που θα κατακτήσει τον τίτλο στο ντεμπούτο του στην τελική φάση. Ο σημερινός τελικός έχει άλλη μια ιδιαιτερότητα καθώς θα είναι ο όγδοος στην ιστορία της διοργάνωσης στον οποίο και οι δύο φιναλίστ θα είναι πρωτοεμφανιζόμενοι στον τελικό.

«Θυμάμαι να είμαι ένα από τα παιδιά εδώ, να παρακολουθώ τη διοργάνωση… Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα βρισκόμουν σε αυτή την θέση αλλά συνέβη. Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα» δήλωσε ο Τσιτσιπάς μετά τη νίκη του επί του Φέντερερ το Σάββατο.

https://twitter.com/atptour/status/1195741167549321218?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1195741167549321218&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Fbrands%2Farticle%2F946444%2Ftsitsipas-upoklisi-ston-prigipa-stefano-simera-o-istorikos-telikos-sta-atp-finals%2F

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις