alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για την Κυριακή 17/11
PLUS

Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για την Κυριακή 17/11

Ζώδια σήμερα: Δες τι λένε τα άστρα για σένα, για σήμερα Κυριακή 17 Νοεμβρίου του 2019.

Ζώδια σήμερα: Η πρώτη εντύπωση μετρά ίσως περισσότερο από όσο νομίζετε, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για μία και μοναδική ευκαιρία στον τομέα της εργασίας: αυτή της συνέντευξης για δουλειά. Χρησιμοποιήστε κατά την ομιλία σας αλληγορικές ιστορίες και μεταφορές. Επιδείξτε ήθος. Αναδείξτε τη συλλογικότητά σας και πως διέπεστε από ομαδικό πνεύμα. Θέστε υψηλές προσδοκίες και στόχους. Έχετε υψηλή αυτοπεποίθηση, ή τουλάχιστον δείξτε πως την έχετε για επικοινωνιακούς λόγους. Χρησιμοποιήστε ρητορικές εκφράσεις, όπως αντιθέσεις, ερωτήσεις, χωρίς όμως ταυτόχρονα να έχετε μια «υπερφίαλη» και πληθωρική στάση του σώματος. Προτιμήστε, δηλαδή, να είστε φειδωλοί όσον αφορά στις κινήσεις σας, αλλά και στον τόνο της φωνής σας, ο οποίος πρέπει να έχει μια σταθερή χροιά. Και, προς θεού, αποφύγετε τις γκριμάτσες και τις έντονες εκφράσεις.

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι είναι πολύ σημαντική η πρώτη εντύπωση οπότε τα πρώτα 30 δευτερόλεπτα της συνέντευξης είναι πολύ σημαντικά. Ο τρόπος ομιλίας, η εξωλεκτική επικοινωνία, το πως μπαίνετε στην αίθουσα και το πόσο άνετα νιώθετε είναι πολύ σημαντικό για τη συνέντευξη.Και τώρα, μετά τη μικρή συμβουλή της ημέρας, πάμε να δούμε τα ζώδια. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Το Tlife, μας ενημερώνει.

Ζώδια σήμερα: Κριός

Κούραση, άγχος, αρνητικές σκέψεις και ανασφάλειες βγάλτες από το μυαλό σου και φρόντισε να ξεκουραστείς. Επιδίωξε οι συναναστροφές σου να είναι με αισιόδοξους και χαμογελαστούς ανθρώπους, μιας και έχεις ανάγκη ίσως περισσότερο από κάθε άλλη φορά να ξεφύγεις από την καθημερινότητα. Πιθανά να μην μπορείς να αποφύγεις στιγμές με οικογενειακά πρόσωπα και Κυριακάτικα τραπεζώματα. Κάνε το καθήκον σου, όμως φρόντισε να τελειώνεις το συντομότερο δυνατόν με αυτές τις υποχρεώσεις μιας και σε φέρνουν σε δύσκολη θέση. Ενδεχόμενα προβλήματα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να τα λύσεις. Εσύ που είσαι μόνη, δείξε διαλλακτικότητα στις συζητήσεις και μην ξεσπάς τον εκνευρισμό σου σε φίλους.

Ζώδια σήμερα: Ταύρος

Απόφυγε την υπερβολική ανάλυση των όσων ακούς σήμερα και προστάτευσε την ψυχολογία σου, που για κάποιο λόγο δεν είναι και στα καλύτερά της. Το επόμενο διάστημα θα παίξουν σημαντικό ρόλο οι κινήσεις σου στα εργασιακά για αυτό καλά θα κάνεις να καταστρώσεις τα σχέδιά σου και να αποφορτίσεις τη βδομάδα που έρχεται. Συζητήσεις που μπορεί να καταλήξουν σε αντιπαραθέσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου καλύτερα να τις αποφύγεις. Εσύ που είσαι μόνη, η Σελήνη σε προδιαθέτει για συναντήσεις με φίλους και όμορφες ήρεμες συζητήσεις.

Ζώδια σήμερα: Δίδυμοι

Η στασιμότητα που διακρίνεις στις υποθέσεις σου πιθανά να σου δημιουργήσει εκνευρισμό ακόμα και σήμερα. Κάνε πράγματα που θα βοηθήσουν το μυαλό σου να ξεφύγει από αυτά τα θέματα και φρόντισε να περάσεις όμορφα. Δίνεις άμεση προτεραιότητα στα δικά σου θέματα και παραμελείς τον ερωτικό σύντροφό σου. Ακόμα και τις στιγμές που είσαι μαζί του προσποιείσαι ότι τον ακούς και τον παρακολουθείς. Εσύ που είσαι μόνη, μην σκαλίζεις το παρελθόν και μην μένεις κολλημένη σε αυτό. Αν επιδιώκεις μια επανασύνδεση, κάνε την κίνησή σου και ανάλογα με το τι θα εισπράξεις πάρε τις αποφάσεις σου.

Ζώδια σήμερα: Καρκίνος

Απόφυγε να πάρεις θέση σε αντιπαραθέσεις και διαφωνίες που μπορεί να προκύψουν μέσα στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Κράτα ουδέτερη στάση και μη γίνεσαι η κακιά της παρέας. Πολλές προβληματικές καταστάσεις στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου έχουν ξεπεραστεί. Μην τις επαναφέρεις στις συζητήσεις σας αν δεν θέλεις να ξαναγυρίσετε στα ίδια. Εσύ που είσαι μόνη, ενδιαφέρουσες γνωριμίες που όμως εξελίσσονται με αργούς ρυθμούς μη σε απογοητεύουν. Να είσαι βέβαιη πως το επόμενο διάστημα κρύβει εκπλήξεις για σένα.

Ζώδια σήμερα: Λέων

Με το πλανητικό σκηνικό να σε ευνοεί αρκετά μπορείς να επωφεληθείς από τη μέρα, κάνοντας πράγματα για τον εαυτό σου και διεκπεραιώνοντας τις υποθέσεις σου. Η πορεία των εργασιακών σου φαίνεται να σου έχει γίνει εμμονή. Χαλάρωσε λίγο και να είσαι βέβαιη πως όλα έχουν πάρει πια το δρόμο τους. Σύντομα άλλωστε θα καταφτάσουν και ευχάριστες εξελίξεις. Δείξε διαλλακτικότητα απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Πιθανά να ακούσεις παράπονα και να υποστείς μια μικρή γκρίνια. Δεν χρειάζεται να τραβήξεις τα πράγματα στα άκρα. Εσύ που είσαι μόνη, διατήρησε τις επαφές και τις σχέσεις σου με πρόσφατες γνωριμίες. Μέσα από το κοινωνικό περιβάλλον σου φαίνεται να προκύπτει ο μεγάλος έρωτας.

Ζώδια σήμερα: Παρθένος

Κράτησε τις υποθέσεις και τα όσα προσωπικά σε απασχολούν μακριά από κακόβουλα άτομα που σκοπό τους έχουν να σε παγιδέψουν ή και να σε εκμεταλλευτούν. Μπορείς να αποφύγεις τέτοιου είδους παγίδες δείχνοντας λίγη περισσότερη εμπιστοσύνη στο ένστικτό σου. Η υπερκινητικότητά σου δεν σε αφήνει και δεν σου επιτρέπει ξεκούραση. Ό,τι και όποιον θεωρείς ότι έχεις αμελήσει θέλεις να τον ικανοποιήσεις σήμερα. Αν νιώθεις λίγο απόμακρο τον ερωτικό σύντροφό σου, αναλογίσου τη δική σου στάση πρώτα απέναντί του και μην του ζητάς το λόγο. Εσύ που είσαι μόνη, τηλέφωνα, ειδήσεις, αποκαλύψεις σε κρατούν σε διαρκή εγρήγορση.

Ζώδια σήμερα: Ζυγός

Προσπάθησε να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου στις σημαντικές υποθέσεις σου που βρίσκονται σε στασιμότητα. Βρες τρόπους να τις επανεκκινήσεις και μην περιμένεις να εξελιχθούν από μόνες τους. Μια απροσδιόριστη μελαγχολία σε κάνει απόμακρη με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εξήγησέ του τι σου συμβαίνει και μην τον αφήνεις να υποθέτει. Εσύ που είσαι μόνη, η κοινωνική σου ζωή κρύβει πολλές ευκαιρίες και εκπλήξεις. Για αυτό όσο δύσκολο και να σου φαίνεται μην αρνείσαι προτάσεις. Τις βραδινές ώρες φαίνεται να σε κατακλύζει το άγχος των εργασιακών και της βδομάδας που έρχεται.

Ζώδια σήμερα: Σκορπιός

Μην αφήσεις τις αρνητικές σκέψεις σου να σε καταβάλλουν και να χαλάσουν τη μέρα σου. Θα πρέπει να είσαι απόλυτα βέβαιη πως έχεις τον απόλυτο έλεγχο των υποθέσεών σου στα χέρια σου. Ασχολήσου με εκκρεμότητες που αφορούν στην οικογένεια και το σπίτι και μην τις αναβάλλεις άλλο. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου βρίσκεται στα καλύτερά της. Σήμερα πάρε πρωτοβουλίες και οργάνωσε κάτι διαφορετικό και πικάντικο. Εσύ που είσαι μόνη, όπου κι αν βρεθείς εκλύεις όλα τα βλέμματα πάνω σου. Μια νέα γνωριμία η οποία θα εξελιχθεί σε ένα μεγάλο έρωτα φαίνεται να μπαίνει σαν σίφουνας στη ζωή σου.

Ζώδια σήμερα: Τοξότης

Οι υποχρεώσεις σου δεν έχουν σταματημό για αυτό και σήμερα αν και Κυριακή δεν καταφέρνεις να εξοικονομήσεις προσωπικό χρόνο. Τουλάχιστον προλαβαίνεις να ανταπεξέλθεις στα όσα έχεις προγραμματίσει. Σήμερα η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου απογειώνεται, μιας και το πάθος και ο ερωτισμός σου βρίσκονται στο κόκκινο. Εσύ που είσαι μόνη, το ταμπεραμέντο και η γοητεία σου είναι τα ισχυρά σου ατού. Για αυτό δέξου τα καλέσματα φίλων και εντυπωσίασε τους πάντες. Μην αμελείς άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος έστω κι αν χρειαστεί να πιεστείς λίγο περισσότερο.

Ζώδια σήμερα: Αιγόκερως

Το αίσθημα ασφάλειας και συναισθηματικής σταθερότητας μπορείς να το καλύψεις επιζητώντας και επιδιώκοντας να βρεθείς όσο περισσότερο μπορείς με αγαπημένα οικογενειακά πρόσωπα. Με την ευκαιρία να λύσετε και κάποια προβλήματα που εκκρεμούν. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά με το σύντροφό σου, να μοιραστείτε ιδέες και να κάνετε σχέδια για το μέλλον. Εσύ που είσαι μόνη, μην αφήνεις την περίοδο αυτή ανεκμετάλλευτη. Να περάσεις καλά, να αυξήσεις τις εμπειρίες σου και φυσικά να κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες που μπορούν να εξελιχθούν σε κάτι ιδανικό.

Ζώδια σήμερα: Υδροχόος

Σήμερα κατακλύζεσαι από πολλές ιδέες οι οποίες μπορεί να ακούγονται και να φαίνονται πρωτοποριακές ή και ακραίες, όμως θα πρέπει να τις εμπιστευτείς και να τις εφαρμόσεις. Όλη αυτή η σκέψη βέβαια μπορεί να σε κρατήσει μακριά από το κοινωνικό σου περιβάλλον, το αποτέλεσμα όμως θα σε δικαιώσει. Θέλεις να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου κι αυτό σου δημιουργεί ένταση. Καλά θα κάνεις να πεις τα όσα θέλεις με ήρεμους και ήπιους τόνους. Εσύ που είσαι μόνη, η επικοινωνιακή δυνατότητα και το κέφι σου σε κάνει ιδιαίτερα ελκυστική και γοητευτική.

Ζώδια σήμερα: Ιχθείς

Η καλή παρέα με λίγους και καλούς φίλους θα φτιάξουν τη μέρα σου και θα σου δώσουν τη δυνατότητα να εκφραστείς ελεύθερα, να ανοίξεις την καρδιά σου και να νιώσεις όμορφα. Με τις τόσες υποχρεώσεις σου το τελευταίο διάστημα έχεις αποξενωθεί από τις κοινωνικές υποχρεώσεις σου. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου έχει ωριμάσει αρκετά και μπορείτε πλέον να κάνετε κοινά όνειρα και να φροντίσετε για το κοινό μέλλον σας. Εσύ που είσαι μόνη, οι αναμνήσεις και η αναπόληση του παρελθόντος συννεφιάζουν τη μέρα σου. Γι’ αυτό άλλαξε τακτική και κράτα τον έλεγχο του μυαλού σου.