Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αλεξάνδρα Ούστα έγκυος: Η τρυφερή φωτογραφία στο Instagram
LIFESTYLE

Αλεξάνδρα Ούστα έγκυος: Η τρυφερή φωτογραφία στο Instagram

Αλεξάνδρα Ούστα έγκυος: Η ηθοποιός έχει βρει την ευτυχία στο πρόσωπο του Γιάννη Σαρακατσάνη.

Αλεξάνδρα Ούστα έγκυος: Την πιο τρυφερή περίοδο της ζωής της διανύει η Αλεξάνδρα Ούστα, αφού κυοφορεί το πρώτο παιδί της! Η αγαπημένη ηθοποιός διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης και είναι τρομερά χαρούμενη γι’ αυτό! Τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της, Γιάννης Σαρακατσάνης, αδημονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους! Το μεσημέρι του Σαββάτου η Αλεξάνδρα Ούστα, με μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει. Η όμορφη ηθοποιός ποζάρει χαμογελαστή, μας δείχνει με περηφάνια τη φουσκωμένη κοιλιά της και ανακοινώνει ότι περιμένει αγόρι. «…η κοιλιά είναι boy…!», σημειώνει χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Οι διαδικτυακοί φίλοι της έσπευσαν να τις γράψουν τις πιο θερμές ευχές τους για τον ερχομό του μωρού. Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

Η ηθοποιός δημοσίευσε μία φωτογραφία η οποία τη δείχνει να χαϊδεύει την κοιλιά της, γράφοντας στη λεζάντα: «Η κοιλιά είναι boy»

Δε θέλω να ολοκληρωθεί η ευτυχία, θέλω να συνεχίζει για πολύ καιρό

Το ζευγάρι βρέθηκε πρόσφατα στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Οι Λαντζέρηδες», μιας και ο Γιάννης Σαρακατσάνης είναι μεταξύ των ηθοποιών που παίζουν. «Καμαρώνω όταν τον βλέπω σκηνή, τον θαυμάζω πολύ» είπε.

Στην ερώτηση πώς νιώθει που θα ολοκληρωθεί η ευτυχία του με το παιδί ο Γιάννης είπε χαρακτηριστικά «δε θέλω να ολοκληρωθεί η ευτυχία θέλω να συνεχίζει για πολύ καιρό».Έχει αγωνία; «Καλώς ή κακώς είμαι σε μία ηλικία που έχω κάποιες εμπειρίες ζωής παραπάνω που θα με βοηθήσουν την αγωνία που έχω να την αντιμετωπίσω σωστά».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις