Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κατερίνη 17χρονη: Εδώ βρέθηκαν νεκρές μάνα και κόρη
ΕΛΛΑΔΑ

Κατερίνη 17χρονη: Εδώ βρέθηκαν νεκρές μάνα και κόρη

Κατερίνη 17χρονη: Τραγικός επίλογος για τη 17χρονη και τη 45χρονη μητέρα της από την Κατερίνη, οι οποίες βρέθηκαν νεκρές σε δύσβατη περιοχή της Πιερίας.

Κατερίνη 17χρονη: Στη θέση Καρακόλι Αγίου Δημητρίου Πιερίας και σε μια χαράδρα 120 μέτρων βρήκαν τραγικό θάνατο η 17χρονη Μαρία – Ιωάννα και η 45χρονη μητέρα της που είχαν εξαφανισθεί από τις 8 Νοεμβρίου από το σπίτι τους στην Κατερίνη. Το αυτοκίνητο με το οποίο είχαν φύγει εντοπίσθηκε από drone της αστυνομίας. Νωρίτερα, κάτοικος της περιοχής είχε εντοπίσει τον προφυλακτήρα αυτοκινήτου, και το στοιχείο αυτό οδήγησε τις έρευνες για τον εντοπισμό μάνας και κόρης στο συγκεκριμένο σημείο.

Οι έρευνες απέδωσαν καρπούς το μεσημέρι και ήδη από την απόκρυμνη χαράδρα η Πυροσβεστική έχει ανασύρει τη σορό του κοριτσιού και είναι σε εξέλιξη η επιχείρηση για την ανάσυρση της σορού της μητέρας. Η προσπάθεια είναι εξαιρετικά δύσκολη λόγω του δύσβατου της περιοχής.  Από τα πρώτα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας δεν διαφαίνονται ίχνη εγκληματικής ενέργειας, παρ’ όλα αυτά ειδοποιήθηκαν να φτάσουν στο σημείο ιατροδικαστής αλλά και κλιμάκιο εγκληματολογικών ερευνών για την συλλογή ευρημάτων. Οι δύο σοροί βρέθηκαν δίπλα και εξωτερικά από Ι.Χ. αυτοκίνητο με το οποίο φαίνεται πως είχαν φύγει από το σπίτι τους στην Κατερίνη.

Δείτε τις φωτογραφίες του protothema.gr από την επιχείρηση της Πυροσβεστικής:

Κατερίνη 17χρονη: Σηκώθηκε και drone

Η εξαφάνιση των δύο γυναικών δηλώθηκε το Σάββατο 9 Νοεμβρίου, από τον πατέρα της ανήλικης και σύζυγο της 45χρονης, κι έκτοτε διεξάγονταν έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Το τελευταίο καρέ από κλειστό κύκλωμα μόλις λίγο έξω από την Κατερίνη είχε καταγράψει το μεσημέρι της εξαφάνισης μάνας και κόρης με το αυτοκίνητο της οικογένειας επί της Επαρχιακής Οδού Κατερίνης-Ελασσόνας με κατεύθυνση την Ελασσόνα.

Με αυτό ως μόνο πραγματικό στίγμα οι Αρχές ξεκίνησαν από το Σάββατο μία μεγάλη έρευνα «χτενίζοντας» τις χαράδρες επί της Επαρχιακής Οδού, με την συμμετοχή αστυνομικών, πυροσβεστών, αντρών της ΕΜΑΚ και drone.

Το «Χαμόγελο του παιδιού» είχε εκδώσει Amber Alert για την εξαφάνιση της 17χρονης, κατόπιν συναίνεσης των αστυνομικών Αρχών:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις