Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Εξάρχεια τώρα: ΜΑΤ σε ταράτσες πολυκατοικιών – Μολότοφ, μάσκες και πέτρες
ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ

Εξάρχεια τώρα: ΜΑΤ σε ταράτσες πολυκατοικιών – Μολότοφ, μάσκες και πέτρες

Εξάρχεια τώρα: Δυνάμεις της ΕΛΑΣ (ΜΑΤ, ΟΠΚΕ και Ομάδα Δέλτα) πραγματοποιούν εφόδους σε κτίρια της περιοχής Εξαρχείων.

Εξάρχεια τώρα: Ομάδα με μοτοσικλετιστές της ΕΛ.ΑΣ., δύο περιπολικά και άνδρες των ΜΑΤ κινήθηκαν στα Εξάρχεια και κατάφεραν να εμποδίσουν και τελικά να προσαγάγουν ομάδα 7 κουκουλοφόρων που επιχείρησαν να μπουν σε πολυκατοικία. Σύμφωνα με πληροφορίες μία ομάδα κουκουλοφόρων που έφεραν σακίδια επιχείρησε να εισβάλει σε πολυκατοικία στην οδό Σπύρου Τρικούπη, με αστυνομικές πηγές να αναφέρουν ότι σκοπός τους ήταν να ανέβουν στην ταράτσα. Ωστόσο οι κουκουλοφόροι έγιναν αντιληπτοί από τους αστυνομικούς, οι οποίο τους πρόλαβαν και τους απέτρεψαν από το να μπουν στην πολυκατοικία. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ακολούθησε η προσαγωγή των κουκουλοφόρων και οι αστυνομικοί τους οδήγησαν στη ΓΑΔΑ. Λίγη ώρα μετά έγινε γνωστό ότι οι προσαγωγές μετατράπηκαν σε 7 συλλήψεις, ενώ βρέθηκε και σακίδιο με πολεμοφόδια.

Λίγο αργότερα, η ΕΛΑΣ έσπευσε και πάλι να εμποδίσει ομάδα κουκουλοφόρων να ανέβουν σε πολυκατοικία στα Εξάρχεια. Η Αστυνομία αμέσως επενέβη σε πολυκατοικία που βρίσκονται στην οδό Στουρνάρη 4. Σύμφωνα με πληροφορίες δεκάδες αστυνομικοί των ΜΑΤ, ΟΠΚΕ και ΥΜΕΤ έχουν “καταλάβει” την πλατεία Εξαρχείων.

LIVE

ΜΑΤ ψάχνουν στα κτίρια

Δυνάμεις της ΕΛΑΣ (ΜΑΤ, ΟΠΚΕ και Ομάδα Δέλτα) πραγματοποιούν εφόδους σε κτίρια της περιοχής Εξαρχείων. Κάθε ομάδα των αστυνομικών είναι εφοδιασμένη με τον ειδικό εξοπλισμό για τη διάρρηξη θυρών. Οι επιχειρήσεις επιτόπιου ελέγχου ξεκίνησαν από πολυκατοικία της οδού Σπυρίδωνος Τρικούπη. Η επιχείρηση στην πολυκατοικία έγινε καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ομάδα ατόμων επιχείρησε να μπει και να ανέβει στην ταράτσα. Διμοιρία των ΜΑΤ τους ακολούθησε και οι αστυνομικοί προχώρησαν στις έξι συλλήψεις.  Αλλη ομάδα επιχείρησε να ανέβει σε ταράτσα πολυκατοικίας στη Στουρνάρη, αλλά και στη Σολωμού.  Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν γίνει και προσαγωγές.

Ακολουθούνβίντεο από τις επιχειρήσεις.
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις