Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Σωσίας Μάικλ Τζάκσον: Αναγκάστηκε να κάνει τεστ DNA για να αποδείξει ότι δεν είναι αυτός
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σωσίας Μάικλ Τζάκσον: Αναγκάστηκε να κάνει τεστ DNA για να αποδείξει ότι δεν είναι αυτός

Σωσίας Μάικλ Τζάκσον: «Ο Τζάκσον έχει αλλάξει την ίδια μου τη ζωή», δηλώνει ο ίσως πιο πετυχημένος σωσίας του Μάικλ Τζάκσον ever.

Σωσίας Μάικλ Τζάκσον«Φουντώνουν» ξανά οι θεωρίες συνωμοσίας γύρω από τον θάνατο του Μάικλ Τζάκσον. Η αιτία; Ο Sergio Cortés, ο οποίος μοιάζει τόσο πολύ στον καλλιτέχνη που αναγκάστηκε να κάνει… τεστ DNA για να αποδείξει ότι είναι απλά ένας σωσίας! Η επικρατέστερη θεωρία συνωμοσίας θέλει τον Jacko να έχει σκηνοθετήσει τον θάνατό του και να εργάζεται πλέον στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας ως, υποδυόμενος τον εαυτό του!

Ο Βραζιλιάνος, με βίντεό του στο οποίο καλούσε τους θαυμαστές του σε μία συναυλία του, έδωσε «πάτημα» στους λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας να πιστέψουν πως πρόκειται για τον πραγματικό Μάικλ Τζάκσον. Έτσι, ο Cortés -μετά από αρκετές απαιτήσεις των θαυμαστών του- αποφάσισε να προχωρήσει σε τεστ DNA, το οποίο φυσικά βγήκε αρνητικό, για να αποδείξει ότι δεν είναι ο Τζάκσον.

Σωσίας Μάικλ Τζάκσον: «Ο Τζάκσον έχει αλλάξει την ίδια μου τη ζωή»

Ο εικονιζόμενος, στον πραγματικό κόσμο είναι ο Ισπανός μουσικός Σέρχιο Κόρτες, που κάνει βόλτες στον πλανήτη ως μίμος του Μάικλ Τζάκσον που πέθανε το 2009. Ο Κόρτες είναι από τη Βαρκελώνη και από πολλούς θεωρείται ο πλέον πειστικός σωσίας του Μάικλ Τζάκσον στη Βραζιλία. Ξεκίνησε την καριέρα του από μικρός ωστόσο το ταλέντο του αναδείχθηκε στη σκηνή της Μαδρίτης το 2012. “Ο Τζάκσον έχει αλλάξει την ίδια μου τη ζωή” έχει πει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις